Medewerker groenvoorziening

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1800,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag in de buitenlucht en heb je ervaring binnen de groenvoorziening? Beschik jij over rijbewijs B en een geldig VCA certificaat? Lees dan snel verder!

Over de functie

Een bruto maandsalaris tussen de €1800 en €2150 o.b.v. 40 uur per week.

Als medewerker groenvoorziening is geen dag hetzelfde! Je werkt dagelijks/wekelijks op diverse plekken en voert hier verschillende werkzaamheden aan groenprojecten uit. Hierbij kun je denken aan tuinen, parken en voetbalvelden maar ook openbare ruimtes van de gemeente. Jij zorgt bijvoorbeeld voor het onkruidvrij houden van deze ruimtes door middel van schoffelen, maaien en/of snoeien maar ook voor het bijhouden van gras, planten en bomen aan de kant van de weg. Daarnaast houdt je je bezig met het zetten van beschoeiingen, algenbestrijding en leg je (on)verharde paden aan. Wat deze functie erg bijzonder maakt is dat jij ook regelmatig te vinden bent op een begraafplaats; jij en je collega’s dragen zorg voor het onderhoud aan grafmonumenten en het aangezicht. Het is dan ook erg belangrijk dat er hier met respect wordt gewerkt en dat jij er representatief uitziet, dit mede voor de eventuele bezoekers.

Doordat de opdrachtgever met een klein team van 12 werknemers werkt, zal je vaak met dezelfde collega’s op pad zijn. De werkzaamheden zullen over het algemeen gewoon overdag plaats vinden en je vertrekt met al je collega’s vanaf de loods richting het groenproject.

Wat wij bieden

Voor de functie als medewerker groenvoorziening kunnen wij jou het volgende bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1800 en €2150 o.b.v. 40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding
 • Wekelijkse verloning
 • Vast werk (fulltime) bij onze opdrachtgever
 • Mogelijkheid tot overname met een loonsverhoging
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden
 • Een paar keer per jaar een gezellig uitje met je collega's

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zoeken wij een medewerker groenvoorziening die:

 • Aantoonbare werkervaring in de groenvoorziening heeft
 • Beschikt over een geldig rijbewijs B
 • Sterk gemotiveerd is en dolgraag aan de slag wilt
 • Graag buiten werkt, in zowel de zomer als de winter
 • Een representatieve uitstraling heeft
 • Beschikt over een VCA certificaat of bereid is deze te halen
 • Woonachtig is in de omgeving van Den Haag/Westland

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming welke werkzaam is voor gemeenten, bedrijven en op begraafplaatsen in de regio. Hier verricht men diverse werkzaamheden zoals: onkruidbestrijding, roeien van bomen, het zetten van beschoeiingen, maaien, aanleg/herstel van (on)verharde paden, algenbestrijding en onderhoud aan grafmonumenten en divers onderhoud. Het team van onze opdrachtgever bestaat uit zo’n 12 trouwe medewerkers die er vaak al jaren werken. Een belangrijk punt vinden zij de onderlinge samenwerking en het enthousiasme voor het vak.

Solliciteren

Ben jij dé medewerker groenvoorziening die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent