Junior TIG Lasser!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Dongen
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Soms kom je een kans tegen waarvan er maar eentje is. Een klein, leuk bedrijf met een eigenaar die gewoon een mooi, leuk bedrijf willen runnen. Geld verdienen is natuurlijk een doel, maar hier zeker niet hét doel. Gewoon leuk werken, kwaliteit afleve

Over de functie

Onze klant is op zoek naar een junior Tig lasser. Je gaat aan de slag onder begeleiding van een vrolijke senior lasser die werkelijk alles van RVS kan maken. Series komen niet voor, alles is maatwerk en krijgt een speciale behandeling. Niet hard werken maar goed werken is het motto!

Wat wij bieden

Je krijgt een geweldige leermeester, een mooi volwaardig salaris (tot € 2.500,- bruto per maand) en een knusse, prettige werkplaats waar het fijn werken is. Er is uitzicht op een fulltime vast contract en je kunt op korte termijn starten.
 

Wat wij vragen

Je hebt al wat basiservaring met Tig lassen (hobby/werk/opleiding) maar hebt bovenal de juiste mentaliteit. Je wil echt iets van je carrière maken en een vak/specialisme leren. Binnen het bedrijf kun je in de toekomst eventueel verschillende kanten op. Je woont in de buurt van Tilburg, Breda, Rijen, Waalwijk of vergelijkbaar.
 

Over het bedrijf

Het betreft een dorpse maar professionele partij die actief is in het engineeren, bouwen, plaatsen en repareren van RVS machines voor in de voeding (bijv. doseermachines). Dit doen zij al 30 jaar voor klanten over de hele wereld. Binnen de werkplaats worden modules in elkaar gezet, machines bekabeld en onderdelen gelast.

Solliciteren

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct, brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent