Accountmanager buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als accountmanager? Krijg jij energie van adviserend verkopen en zou je dit het liefste doen bij een snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als ervaren accountmanager weet jij maar al te goed wat je te doen staat, namelijk new business genereren voor onze opdrachtgever. Dit bewerkstellig je door 'warme leads' te benaderen, te voorzien van advies op maat en uiteindelijk over de streep te trekken omtrent isolatie binnen de woning. Samen met drie andere accountmanagers ben jij degene die bij de consument thuis komt. Dit betekent dat jij voor hen hét visitekaartje bent van de gehele organisatie. Jouw gesprek bepaald immers of men besluit zaken te doen of niet.

Zoals gezegd zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit het:

 • Inplannen van afspraken bij 'warme leads'
 • Uitvoeren van verkoopgesprekken (5 a 7 per dag)
 • Na bellen van de accounts waar nodig
 • Opstellen en versturen van offertes

Omdat de afspraken plaatsvinden bij de consument thuis, zit je veel op de weg en is flexibiliteit wat betreft de werktijden geboden. De klant werkt immers zelf ook overdag waardoor je geregeld buiten kantoortijden zult werken (avonden/zaterdag). Iets wat natuurlijk wel betekent dat je 'vrij' bent in het inplannen van je uren. Dit alles doe je met plezier om uiteindelijk de deals te kunnen sluiten.

Wat wij bieden

Wij vragen nogal wat van je! Daar staat vanzelfsprekend ook het één en ander tegenover, namelijk:

 •  Een bruto maandsalaris van circa €2100 en €2500 (afhankelijk van ervaring in de sales)
 • 1% winstdelingsregeling (mits je jouw targets behaald)
 • Telefoon en auto van de zaak (ook privé rijden mogelijk)
 •  Vast werk (fulltime) met mogelijkheid tot indiensttreding bij de opdrachtgever.
 • De kans om ook persoonlijk mee te groeien met de organisatie
 • Een leuk en gezellig team met een meer dan actieve 'personeelsvereniging'

Wat wij vragen

Accountmanager bij onze opdrachtgever wordt je niet zomaar, zo dien je voor deze functie in ieder geval het volgende mee te nemen:

 • Ervaring in de sales (soortgelijk is een pré)
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Een afgeronde MBO-opleiding
 • Het rijbewijs B

Vanzelfsprekend ben je daarnaast ook nog eens communicatief sterk, dienstverlenend ingesteld en krijg je energie van het nastreven van targets. Ervaring in de isolatie of de bouw is geen harde eis, je krijgt immers een uitgebreide producttraining bij aanvang van het dienstverband. Wel is enige affiniteit of bouwkundig-inzicht geboden zodat je eventuele vragen van de eindklant kunt beantwoorden. De ideale kandidaat voor deze functie weet als geen ander mensen op een strategische en overtuigende manier te overtuigen van zowel het product als de gehele dienstverlening. Behaal je jouw targets met gemak? Ook dan is er een ruime groeimogelijkheid, omdat de organisatie snelgroeiende is kun jij immers meegroeien. Wie weet ben jij op termijn wel de nieuwe sales manager.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jonge en snelgroeiende organisatie welke gespecialiseerd is in het isoleren van woningen. Door een 'betere' versie van de grote concurrenten te zijn veroverd men op dit moment de markt in een rap tempo. De organisatie is een onderdeel van een grotere organisatie welke werkzaamheden uitvoert in het algemene onderhoud, slotenservice (24/7), beveiliging, warme techniek, kozijnen en schuifpuien.

De organisatie is gevestigd in een gemeente nabij Den Haag en is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Delft, Leiden, Westland en Lansingerland. Dit betekent echter niet dat dit ook jouw werklocatie is, de organisatie werkt immers landelijk. Er werken op dit moment 10 medewerkers bij deze organisatie welke gekenmerkt kan worden als een familiaire en warme werkgever.

Solliciteren

Ben jij de ervaren accountmanager die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je direct op de openstaande vacature solliciteren, vergeet niet je CV bij toe te voegen (en evt. een korte motivatie).
Heb je vragen? Bel naar gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

WerkTalent Den Haag is verantwoordelijk voor de gehele sollicitatieprocedure. Zo vindt er (bij gebleken geschiktheid) allereerst een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor plaats alvorens wij je bij onze opdrachtgever voorstellen. Wanneer ook zij enthousiast zijn zal je kennis maken met de organisatie zelf.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent