Logistiek planner

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij de spin in het web tussen vervoerspartijen die jouw geplande ritten rijden en de vragen vanuit klanten over hun leveringen? Dan is deze administratieve functie wat voor jou!

Over de functie

Je komt te werken op de afdeling Transport op het kantoor in Breda, waarbij je veel vrijheid krijgt om je werk te doen. Je ben de schakel tussen de vervoersbedrijven en de interne organisatie voor alle facetten die Transport raken. Samen met je collega’s draag je zorg voor een correcte uitvoering van de diverse transportbewegingen en zorg je voor een perfecte verwerking hiervan in de transport systemen. Wanneer zaken niet goed lopen, dan zet jij in overleg met je afdeling gerichte acties uit ter verbetering van het transportnetwerk. Naast de dagelijkse werkzaamheden zal ook je deelname in specifieke projecten worden gevraagd, waarbij je expertise op het gebied van Transport kan worden ingezet.

Wat wij bieden

  • Een marktconform startsalaris;
  • Vast werk, reiskostenvergoeding en overige secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een leuke werksfeer;
  • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je komt fulltime te werken in een groeiende, innovatieve en dynamische werkomgeving;
  • Na goed functioneren krijg je bij ons klant een contract voor onbepaalde tijd.

Wat wij vragen

  • Je bent een zelfstandige collega die daarnaast ook van een gezellig praatje houdt;
  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding;
  • Qua achtergrond voor deze allround functie moet je denken aan een verleden als transportplanner, klantenservice medewerker of administratief medewerker;
  • Je hebt daarnaast kennis van Microsoft Office, ervaring in de logistiek is een pré.

Daarnaast woon je tussen Roosendaal, Waalwijk en Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klant is een logistieke dienstverlener in het mooie Breda wat haast van alle markten thuis is. Work Hard, Play Hard is één van hun kernmerken, het is de bedoeling dat iedereen met een glimlach naar zijn of haar werk komt.

Solliciteren

Op het moment dat je deze fulltime functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en uiteraard een tweede gesprek en wellicht een arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent