Licht Programmeur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2800,- per maand

Functie omschrijving

Je hebt inzicht in het lichtontwerp en de aansturing van LED verlichting. Je bent klantgericht. Realisatie van de wensen van de klant is voor jou geen enkel probleem. Jij bent de persoon die zorgt dat klanten tevreden zijn en de wensen van de klant in de praktijk brengt. Je geeft in overleg met de afdeling Concept en Design advies aan de klant m.b.t. het aansturen van het lichtontwerp. Problemen bestaan in jouw wereld niet, jij ziet alleen maar uitdagingen. Als iemand jou vertelt dat iets ‘onmogelijk’ is dan gaat jouw hart sneller kloppen om het tegendeel te bewijzen. Je gaat voor kwaliteit en geeft jouw klanten het mooiste concept.

Wat wij bieden

• Een fulltime vaste baan bij een geweldig bedrijf;
• Een marktconform salaris;
• 24 vakantiedagen;
• Een uitdagende en afwisselende functie in een goede werksfeer;
• Projecten voor te gekke opdrachtgevers;
• Een gezellige vrijdagmiddagborrel en toffe teamactiviteiten.

Wat wij vragen

• Je hebt een ICT opleiding op MBO werk- en denkniveau gedaan;
• Je hebt ervaring met programmeerwerkzaamheden;
• Je hebt kennis van, of affiniteit met ledverlichting en experience;
• Je bent service- en klantgericht. In je functie heb je contact met projectleiders, de planner en het belangrijkste natuurlijk de klant;
• Je bent een mensenmens: je weet niet alleen hoe je een lichtinstallatie programmeert en aanstuurt, maar benadert hiernaast alle betrokken mensen met respect en begrip;
• Een 9-5 mentaliteit staat niet in je woordenboek;
• Je kunt niet wachten tot je kunt starten met het realiseren van vette projecten.

Over het bedrijf

Onze klant in Breda heeft ambities op vele gebieden en groeit hard. Daarom hebben ze getalenteerde mensen nodig die ze helpen bij het waarmaken van deze ambities en het bedrijf elke dag een stap beter maken.
Verder gelooft onze klant in onvergetelijke ervaringen. Daarom vragen zij zich continu af hoe ze de omgeving dusdanig kunnen verbeteren met de implementatie van verlichting, geluid, beeld & geur, op de meest creatieve manier denkbaar. Zij snappen wat nodig is om van een ‘normaal’ moment een echte beleving te maken. Met hun techniek zorgen zij voor de ‘wauwfactor’, het geluksmoment, de kippenvel op de armen van mensen.
Zij focussen zich op projecten voor de architectuur-, retail-, leisure- en entertainmentbranche. Ze maken gebruik van de beste producten die in de markt verkrijgbaar zijn en realiseren hiermee projecten voor bedrijven als Sensation, G-Star, Vodafone, Talpa en tal van andere opdrachtgevers in de B2B-sector. Je hebt dus nog eens wat te vertellen op een feestje.

Solliciteren

Weet jij hoe je onze klant kunt helpen om hun projecten nóg beter te realiseren? Geef ons dan snel een belletje. Je kan natuurlijk ook je cv naar ons toe mailen. Een WhatsApp berichtje mag natuurlijk ook!

Deel via social media:

Jesper van den Berg

Jesper van den Berg

06-49 90 81 04
jespervandenberg@werktalent.com

WhatsApp Jesper van den Berg      Ga naar instagram van Jesper van den Berg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent