Monteur incl. opleiding Elektrotechniek

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Als hulpmonteur bij dit modern installatiebedrijf ga je samen met een volwaardig elektromonteur of projectleider werken in de utiliteits- of woningbouw. Naast dat je in de praktijk het vak gaat leren zal je ook één dag in de week naar school gaan. De studiekosten zullen worden betaald door WerkTalent. Dit is dus een unieke kans om het vak te gaan leren en uiteindelijk een volwaardige elektromonteur te worden. Ze zullen je de fijne kneepjes van het vak gaan leren, zodat je een mooie toekomst tegemoet gaat.

Wat wij bieden

Naast dat je gehele opleidingskosten worden vergoed en je word opgeleid door echte vakmensen heb je ook de mogelijkheid om je VCA basis kosteloos te behalen. Je salaris is marktconform CAO Metaal en Techniek / Technische Installatiebedrijven. Ook heb je de mogelijkheid om bij dit bedrijf een contract te krijgen en door te groeien.

Wat wij vragen

Ben je gemotiveerd en wil je je verder/of gaan ontwikkelen in de elektrotechniek, dan voldoe je al aan de functie eisen. Mits je binnen een straal van 20 km rondom Tilburg woonachtig bent.

Over het bedrijf

Een modern installatiebedrijf met 80 medewerkers gevestigd in Tilburg. Het bedrijf bestaat ongeveer 53 jaar. Ze zijn actief in 3 takken: de eerste twee takken bestaan uit woningbouw en utiliteitsbouw, waarbinnen installaties voor woningen en bedrijfshallen. De derde tak, service en onderhoud omvangt brandveiligheid, inbraakpreventie, toegangscontrole, ICT en domotica. Het bedrijf staat voor brandveiligheid, duurzaamheid, vakmanschap, kennis van de markt, projectbeheersing en betrouwbaar.

Solliciteren

Solliciteer door ons te bellen op 0765300570 of stuur een WhatsApp berichtje naar 06-12679017. Daarnaast kan je ook gewoon je cv toesturen naar lucillebillet@werktalent.com. Twijfel je nog? Stuur dan ook gewoon je cv op!

Deel via social media:

Lucille Billet

Lucille Billet

06-12 67 90 17
lucillebillet@werktalent.com

WhatsApp Lucille Billet      Ga naar instagram van Lucille Billet


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent