Customer Maintenance Advisor

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1900,- per maand

Functie omschrijving

Onze klant maakt deel uit van Radius Payment Solutions Ltd, één van Europa’s grootste tankkaart management bedrijven. Radius bestaat 27 jaar en heeft nu meer dan 1.000 werknemers verspreid over 17 kantoren wereldwijd. Radius verstrekt meer dan 1 miljoen tankkaarten per jaar en beheert jaarlijks 2,7 miljard liter brandstof.

Naast de tankpassen heeft onze klant een op maat gemaakt telematicaproduct welke wagenparkbeheerders volledige zichtbaarheid van hun wagenpark biedt, ongeacht locatie of aantal voertuigen. Het deskundige team staat altijd klaar om advies op maat te geven. Wij zijn trots op onze persoonlijke en deskundige klantenservice. Onze gratis extra diensten, zoals het online management-systeem en de tankstationzoeker, zorgen ervoor dat het runnen van een wagenpark veel gemakkelijker wordt!

Wat wij bieden

Als je bij onze klant aan de slag gaat kan je naast een goed salaris rekenen op:
•Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 24 vakantiedagen, trainingen en goede doorgroeimogelijkheden;
•Een baan binnen een dynamische, ondernemende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
•Een functie waarbij jouw gedrevenheid en passie om de maximale potentie uit het bestaande klantenbestand te halen aanstekelijk werkt op de vestiging;
•Een leuk jong enthousiast team waarin je de vrijheid krijgt om samen de markt te veroveren.

Wat wij vragen

•Je beschikt over uitstekende communicatieve- en luistervaardigheden;
•Je hebt een sterk commerciële instelling en beschikt over voldoende overtuigingskracht;
•Je bent servicegericht, emfatisch en denkt oplossingsgericht;
•Je hebt de nodige ambities om door te groeien tot senior;
•Je hebt een assertieve houding en kunt snel schakelen;
•Je werkt zelfstandig en ben resultaatgericht.

Over het bedrijf

WerkTalent gevestigd in onder andere Breda, Tilburg etc. is een jonge, frisse en dynamische organisatie die door haar betrokkenheid, ambitie en binding met de regio doorgroeit tot een grote speler in de uitzendbranche.

Door pro-actief te werk te gaan, hogere eisen aan kandidaten te stellen, mee te denken met een organisatie en creatieve oplossingen op maat aan te dragen, maken wij het verschil. Ontwikkeling en groei van kandidaten neemt bij ons een centrale plaats in, 80% van onze uitzendkrachten groeit door naar een vaste baan.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Jesper van den Berg. Cv is niet verplicht. Een WhatsApp berichtje sturen mag natuurlijk altijd!

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Jesper van den Berg

Jesper van den Berg

06-49 90 81 04
jespervandenberg@werktalent.com

WhatsApp Jesper van den Berg      Ga naar instagram van Jesper van den Berg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent