Fulltime Inpakker Roosendaal gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

Voor de opdrachtgever die actief is in de import en export van luxegoederen zijn wij op zoek naar een inpakmedewerker die het team van inpaksters kan ondersteunen. De opdrachtgever is gevestigd in Roosendaal en heeft diverse magazijnen verspreid door Roosendaal. De werktijden per dag kunnen verschillen. Vanwege de grote flexibiliteit van de opdrachtgever wordt er ook een bepaalde flexibiliteit van de werknemer verwacht. Een uur eerder beginnen kan voorkomen, dit gaat gepaard met een uur eerder stoppen natuurlijk. De binnen gekomen goederen komen in grote bulkpartijen binnen. De inpaksters zorgen ervoor dat de goederen gecontroleerd worden, in juiste hoeveelheden verpakt wordt en zo nodig van de juiste etikettering voorzien worden. Het werk is op basis van 40 uur per week en de intentie is om verder met elkaar te gaan bij wederzijdse interesse.

Wat wij bieden

Onze klant bied je:

• Een uitzicht op een vaste aanstelling;
• Een betrouwbare werkgever;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Je hebt beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je hebt een actieve en positieve werkhouding;
• Je bent in het bezit van een reachtruckcertificaat (vereist).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich klein op de achtergrond, maar is een grote internationale speler in de import en export van accijnsgoederen. Zij distribueren vanuit grote magazijnen in Roosendaal. De sfeer wordt omschreven als prettig en collegiaal. Je komt in een leuk team terecht van alle leeftijden. Ze zoeken dan ook een echte teamplayer die prestatie gedreven is en plezier erg belangrijk vind.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie en wil je in aanmerking komen? Neem dan contact op met Rick Baremans. Het kan via de telefoon of de mail, maar een WhatsApp berichtje is ook prima.

Deel via social media:

Rick Baremans

Rick Baremans

06-26 75 62 34
rickbaremans@werktalent.com

WhatsApp Rick Baremans      Ga naar instagram van Rick Baremans


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent