Bouwkundige en op zoek naar een leuke werkgever?

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Of het nu gaat om het uitwerken van een innovatief ontwerp voor een distributiewarehouse of het vertalen van de klantvraag naar een gestandaardiseerd detail, in deze brede functie draait alles om techniek en timing. Je weet feilloos werktekeningen te produceren en voelt goed aan met welke oplossingen onze opdrachtgevers zijn gebaat. Als werkvoorbereider / tekenaar verzorg jij samen met de (assistent) projectleider het voorbereidingstraject en bewaak jij samen met die projectleider de voortgang. Je werkt nauw samen met projectleiders, opdrachtgevers, architecten, leveranciers en collega’s waardoor je een afwisselende baan hebt! Er wordt ook veel van je verwacht waarbij de basis een nuchtere werkhouding is en hart voor de zaak.

Wat wij bieden

 • Direct fulltime een contract bij de opdrachtgever, met kans op een vaste baan voor onbepaalde tijd;
  - Salarisindicatie tussen de 2300 en 3200;
  - Woonachtig in de omgeving Breda - Tilburg;
  - Werken binnen een gemotiveerd en jong team;
  - Naast hard werken ook voldoende ruimte voor ontspanning;
  - Enorm leuke teamuitjes!

Wat wij vragen

Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Zelfstandige en flexibele werkhouding
Opleiding minimaal MTS Bouwkunde (schoolverlater mag ook)
Humor, eerlijkheid en teamspeler maken het profiel compleet.
Ervaring met Autocad.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van duurzame oplossingen op het gebied van dak & gevelbekleding. Ze hebben hierin een specialisatie richting utiliteitsbouw en industrie.
Kwaliteit, duurzame oplossingen en innovaties zijn de pijlers waarop het bedrijf gebouwd is. Ze vervullen met hun bevlogen aanpak een sleutelrol in het waarmaken van de kwaliteit die men belooft. De 25 interne medewerkers luisteren, denken mee en staan open voor feedback. Het bedrijf kent een platte structuur waar iedereen er toe doet! Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een AutoCad tekenaar/werkvoorbereider.

Uiteraard is er meer dan alleen werken voor de baas. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jij ook gewoon plezier hebt op je werk. Alles wordt goed geregeld, je komt niets te kort! Zo zijn er tal van leuke uitjes (op kosten van de zaak) en is er zelfs de mogelijkheid om de stress eraf te sporten tijdens het werk!

Solliciteren

Bij interesse kunt u reageren richting

Jesper van den Berg
06-49908104
jespervandenberg@werktalent.com

Deel via social media:

Jesper van den Berg

Jesper van den Berg

06-49 90 81 04
jespervandenberg@werktalent.com

WhatsApp Jesper van den Berg      Ga naar instagram van Jesper van den Berg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent