Bijrijder horeca distributie

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Nieuwegein
Salaris € 1900,- per maand
Direct naar:
Ben jij graag onderweg en sociaal vaardig? Zie jij het als een uitdaging om in de horeca distributie te werken? En is fysiek werk geen probleem voor jou? Als je op de bovenstaande vragen “ja” hebt kunnen antwoorden lees dan vooral verder!

Over de functie

Een werkdag als bijrijder in de horecadistributie ziet er als volgt uit. Je begint je dag op het distributiecentrum waarbij je samen met je collega chauffeur, de vrachtwagen laadt met de te bezorgen goederen. Denk daarbij aan bier, wijn, fris en toebehoren. Wanneer de wagen is geladen vertrek je naar alle los adressen. Vervolgens zorg je ervoor dat de bestellingen op de juiste adressen terecht komen en neem je de eventuele lege fusten weer mee terug naar de vrachtwagen. Je werkdag eindigt weer op het distributiecentrum, als je daar aankomt los je de vrachtwagen zodat hij weer gereed is voor de volgende dag.

In jouw functie als bijrijder werk je voornamelijk van maandag t/m vrijdag en incidenteel op zaterdag. De exacte werktijden zijn per dag verschillend, veelal verneem je één dag van te voren hoe laat je moet beginnen. Pas wanneer alle bestellingen bezorgd zijn en de vrachtwagen weer leeg is ben je klaar, dit betekent dat je uiteindelijke eindtijd niet bekend is. Je wordt betaald vanaf de opdrachtgever en tot je weer terug bent bij de opdrachtgever. Daarnaast is het van groot belang dat je eigen vervoer hebt. Hierdoor kan je zelf naar de vestiging rijden.

Let op: het gaat hier dus om een functie waarbij je rond de 32 uur per week zal werken. Echter kunnen wij (en de opdrachtgever) je geen urengarantie geven en hoor je dagelijks je tijd voor de volgende dag. De functie wordt gezien als oproepwerk.

Wat wij bieden


Naast een gezellige baan als bijrijder, mag je rekenen op;

  • Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer: circa €1900 bruto o.b.v. 40 uur
  • Extra TLN vergoeding (eten en drinken) van €0.62 netto per uur
  • Doorgroeimogelijkheden naar C(E) chauffeur bij indiensttreding
  • Uitzicht op vast werk bij onze opdrachtgever
  • Wekelijkse verloning

Wat wij vragen


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een bijrijder die:

  • Sterk, collegiaal en representatief is
  • Fulltime beschikbaar is
  • Ervaring heeft als bijrijder (pré)
  • Over eigen vervoer beschikt
  •  Woonachtig is in de omgeving van Vianen, Nieuwegein, Lexmond

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Houten, Zoeterwoude, Rotterdam en Vianen. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Vianen. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en zie je jezelf deze functie bekleden?

Bel of app dan naar: 06-12828927 of stuur een mailtje: marliesmaraki@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent