Commercieel planner

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1850,- per maand
Direct naar:
Ben jij communicatief en commercieel goed aangelegd en wil jij je verdiepen in de wereld van B2B sales? Lees dan verder!

Over de functie

Wat ga je doen als Commercieel planner? Jij gaat ervoor zorgen dat de agenda's van de accountmanagers vol komen te staan met afspraken zodat zij het verkoop plaatje kunnen afronden. Hoe ga je dit doen? Door bestaande en potentiële klanten telefonisch te contacteren en meer te vertellen over de producten die jullie verkopen. Mocht de klant interesse hebben dan plan jij een afspraak in met de accountmanager. Voor welke producten ga je afspraken inplannen? Je gaat plannen voor een familiebedrijf in Tilburg dat is gespecialiseerd in BHV producten denk hierbij aan bijvoorbeeld een EHBO koffer, AED apparaat etc. Doordat je belt voor noodzakelijke producten die elk bedrijf nodig heeft is een belletje altijd welkom, wanneer er enige twijfel is ben jij gemotiveerd zijn om een 'misschien' toch in een 'ja' te veranderen.

Naast het bellen zijn er nog enkele lichte administratieve werkzaamheden.
Uiteindelijk zit je eenmaal per week samen met je collega's om te kijken waar er in het bedrijf verbetering kan plaatsvinden.

Heb jij een vlot praatje, wil je je verdiepen in B2B sales of wil je een stapje hogerop vanuit een callcenter dan is dit perfect!

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

 • Salaris vanaf 21 jaar en ouder is €10,48 per uur
 • Een vaste baan voor 40 uur per week
 • Je werkt tijdens kantooruren (8:30-17:00) en je bent elke vrijdag om 14:30 klaar!
 • Fijne sfeer met leuke collega's!
 • Goede begeleiding en opleiding van een supervisor zodat je voldoende kennis hebt om je functie goed uit te voeren
 • Uitzicht op een vast contract bij onze opdrachtgever
 • Per jaar twee keer een gezellig uitje met je collega's

Wat wij vragen

Wat wij vragen:

 • Je bent communicatief vaardig en je bent commercieel ingesteld
 • Je scoort punten als je ervaring hebt met telefonische acquisitie! (Niet vereist)
 • Je woont in Tilburg of in de buurt
 • Je bent fulltime 40 uur beschikbaar (20 uur parttime kan ook)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij dé toeleverancier van BHV producten. Het is een familiebedrijf in Tilburg wat al ruim 25 jaar bestaat. Met bijna 200 medewerkers in 3 verschillende landen zijn ze één van de grootste leveranciers in hun branche.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er de klik? stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Wil je meer informatie over de vacature? Of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail (lukasvanirsen@werktalent.com) of app: 06–13967507 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent