Medewerker verhuizingen

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij fulltime beschikbaar en heb je ervaring in de verhuizing? Beschik jij over eigen vervoer in de vorm van een auto of een scooter? Dan is de functie van verhuizer misschien wel iets voor jou!

Over de functie

Als verhuizer houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden omtrent het vervoeren en opslaan van producten en goederen.

Hoe ziet jouw dag als verhuizer eruit? Je begint ‘s ochtends op de loods waar je met je collega’s onder het genot van een bakkie koffie de dag doorneemt. Welke klussen hebben jullie? Wat moet er gebeuren en waar gaan jullie heen? Als voor iedereen de planning duidelijk is ga je op pad. De opdrachten kunnen variëren van een paar dagen tot een paar uur en kunnen bij grote bedrijven zijn of bij particulieren klanten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het in- en uitladen van de verhuiswagen, het verhuizen van meubels en goederen, het monteren en demonteren van spullen, inpakken en uitpakken en soms ook het uitstallen van de betreffende goederen. Jij bent daarom niet bang om je handen uit de mouwen te steken en dagelijks fysiek zwaar werk te verrichten. Let wel op dat veiligheid en secuur te werk gaan als prioriteit worden gezien! Je wilt namelijk niet dat je collega of jij een blessure oploopt en je wilt ook niet dat je spullen beschadigd die je aan het verhuizen bent.

Let op: De dag start meestal vroeg in de ochtend maar een daadwerkelijke eindtijd is vaak niet duidelijk. Waarom niet? Omdat het werk pas klaar is als alle klussen voor die dag gedaan zijn oftewel; loopt een klus uit dan kan het best zijn dat je niet voor 17.00 uur terug bent bij de loods. Met jou flexibele instelling is dit natuurlijk geen enkel probleem!

Wat wij bieden

Wij kunnen je het volgende bieden als je aan de slag gaat als verhuizer:

• Een bruto salaris van €2.000,- per maand op basis van een 40-urige werkweek
Bruto €1900,- (€11,08 per uur) + €0,62 netto TLN vergoeding per uur
• Wekelijkse verloning
• Werken in een gemotiveerd en gezellig team
• Bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheid tot fulltime werk
• Bij gebleken geschiktheid tijdens de uitzendperiode kans op een vaste aanstelling!

Wat wij vragen

Voor de functie van verhuizer zijn wij op zoek naar iemand die aan de volgende eisen kan voldoen:

• Je hebt aantoonbare ervaring in de verhuizing
• Je bent in staat tot fysiek (zwaar) werk
• Je beschikt over eigen vervoer (auto/scooter)
• Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen
• Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag/Westland

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf welke gespecialiseerd is in particuliere- en projectverhuizingen maar ook het monteren en demonteren van werkplekken. De opdrachten worden voornamelijk in Nederland uitgevoerd en incidenteel in het buitenland. Binnen het bedrijf heerst een familiaire sfeer. Onze klant is gevestigd in de omgeving van Den Haag.

Solliciteren

Ben jij de verhuizer die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent