Allround timmerman

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2700,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Zit je op dit moment niet helemaal lekker bij je huidige werkgever? Heb je een ruime ervaring als timmerman? Lees dan snel verder!

Over de functie

Aangezien jij al enkele jaren werkzaam bent als allround timmerman weet jij maar al te goed welke werkzaamheden een fulltime timmerman over het algemeen uitvoert. De onderstaande beschrijving is dan ook als gesneden koek voor jou. Voor de zekerheid kun je hieronder een uitgebreide beschrijving van de functie vinden, dit om jou een duidelijk beeld te geven van deze specifieke vacature.

Als allround timmerman werk je veelvoudig in teamverband en incidenteel zelfstandig op een klus. In jouw functie voer je divers timmerwerk uit bij de klant. Denk hierbij aan het bouwen en verbouwen in allerlei vormen en gradaties. Waar de ene klant enkel een nieuwe uitbouw of dakkapel wilt, bouw jij voor andere eindklanten een nieuw huis of bedrijfspand van A-Z. Je voert nieuwbouw- verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uit aan woningen en andere gebouwen, juist daarom zijn wij op zoek naar een allround timmerman welke hier ervaring in heeft. Iedere ochtend start jij om 07:00 op de zaak om hier uiteindelijk, na gedane arbeid, rond 16:00 weer terug te keren.

Wat wij bieden

Op dit moment zit jij vast en zeker in een baan, toch zijn wij ervan overtuigd dat wij jou een hele gave nieuwe uitdaging kunnen bieden.
Hetgeen wij jou bieden is:

 • Een brutomaandsalaris €2700 a €3100 (afhankelijk van ervaring)
 • Vast werk bij onze opdrachtgever (vaste baan)
 • Een goede pensioenregeling (bouw cao)
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen
 • Auto van de zaak

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je natuurlijk wel aan een aantal criteria voldoen, je bent immers niet zomaar de allround timmerman die wij zoeken. Zo zoeken wij iemand die:

 • Een relevante opleiding heeft afgerond
                               of
 • Ruime en brede werkervaring heeft opgedaan als allround timmerman
 • Kennis heeft van diverse materialen, gereedschappen en toepassingstechnieken
 • Beschikt over rijbewijs B (BE is een pré) 
 • Een geldig VCA certificaat kan overleggen
 • In staat is zowel in teamverband als zelfstandig zijn ding te doen
 • De Nederlandse taal in woord en schrift beheerst

Omdat je, in jouw functie, dagelijks bij mensen over de vloer komt verwachten wij van jou vanzelfsprekend een representatieve en enthousiaste werkhouding.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever (bouwbedrijf) is een echt familiebedrijf zoals je deze helaas steeds minder ziet. Inmiddels is het bedrijf in handen van de 4e generatie en het leuke is dat de oud eigenaar ook gewoon nog actief is binnen de organisatie. Onze opdrachtgever is ooit begonnen als metselbedrijf en is tegenwoordig een allround aannemer voor aan- (ver)bouw van allerlei panden zoals woningen, bedrijfspanden en dergelijke.  Bij deze organisatie werken op dit moment circa 15 medewerkers, in de toekomst hoopt de organisatie op een gezonde wijze te groeien naar 20 medewerkers. Goed te bereiken vanuit de regio Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer.

Solliciteren

Ben jij de allround timmerman die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent