Loodgieter

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2800,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Ben jij de ervaren loodgieter die wij zoeken? Zit je niet helemaal lekker bij je huidige werkgever? Dan hebben wij de oplossing voor jou, lees snel verder!

Over de functie

Natuurlijk weet jij zelf ook wel wat een fulltime loodgieter voor werkzaamheden uitvoert, dit simpelweg omdat jij de ervaren vakkracht bent in de techniek. De onderstaande beschrijving van de functie is dan ook niet nieuw voor jou en puur bedoeld om je mogelijk iets meer te kunnen vertellen over deze vacature in het algemeen.

Als ervaren loodgieter werk je veelal zelfstandig op een klus en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van allround loodgieterswerk (installatietechniek). Hierbij kun je denken aan het plaatsen van aanleggen van water- en/of gasleidingen en rioleringen in keukens, badkamers, toiletten en dergelijke. Daarnaast voer je ook dakwerkzaamheden uit waar nodig. Waar jij je de ene keer bezig houdt met onderhoudswerk(onderhoudsmonteur) ben je de andere keer bezig op een nieuwbouw- of renovatieproject.

Wat wij bieden

De vraag naar ervaren loodgieters / service monteurs is gigantisch en dat weten wij van WerkTalent maar al te goed! Grote kans dus dat jij ergens werkzaam bent. Toch zijn wij ervan overtuigd dat wij jou een 'offer you can't resist' bieden, namelijk:
 

 • Een brutomaandsalaris van €2800 a €2900 (afhankelijk van ervaring)
 • Een werkweek van 38 uur
 • Vast werk bij onze opdrachtgever (vaste baan)
 • Een goede pensioenregeling
 • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen
 • Bedrijfsauto

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je natuurlijk wel aan een aantal criteria voldoen, je bent immers niet zomaar loodgieter.  Wij zoeken iemand die:

 • Een ruime ervaring heeft opgedaan als loodgieter
 • Beschikt over rijbewijs B
 • Een geldig VCA certificaat kan overleggen
 • In staat is zelfstandig zijn ding te doen
 • De Nederlandse taal in woord en schrift beheerst

Omdat je, in jouw functie, dagelijks bij mensen over de vloer komt verwachten wij van jou vanzelfsprekend een representatieve en enthousiasme werkhouding.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gezellig Haags familiebedrijf waar men nog voor elkaar door het vuur gaat. Men verricht voornamelijk onderhoudswerkzaamheden voor de woningbouw en neemt incidenteel nieuwbouw- en renovatieprojecten aan. Bij deze organisatie werken op dit moment ongeveer 15 medewerkers, maar let wel dit moeten er nog veel meer worden! Prima te bereiken vanuit de omgeving van Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Westland en Rotterdam.

Solliciteren

Ben jij de ervaren loodgieter die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent