Bijrijder horeca distributie

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Haarlem
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Is werken in de horeca distributie voor jou de juiste uitdaging? Is fysiek werk voor jou geen enkel probleem en wil je gewoon lekker je uurtjes maken? Beschik je daarnaast over eigen vervoer? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Als bijrijder in de horecadistributie begin je de dag door, samen met de chauffeur, de vrachtwagen te gaan laden met de te bezorgen bestellingen zoals bier, wijn, fris en toebehoren. Wanneer de wagen geladen is vertrek je naar één van de vele los adressen, hier breng je de bestelling naar binnen en neem je het eventuele lege fust weer mee terug naar de vrachtwagen. Aan het einde van de dag los je de vrachtwagen op de zaak.

In jouw functie als bijrijder werk je voornamelijk van maandag t/m vrijdag en incidenteel op zaterdag. De exacte werktijden zijn per dag verschillend, veelal verneem je één dag van te voren hoe laat je moet beginnen. Pas wanneer alle bestellingen bezorgd zijn en de vrachtwagen weer leeg is ben je klaar, dit betekent dat je uiteindelijke eindtijd niet bekend is. Je wordt betaald vanaf de opdrachtgever en tot je weer terug bent bij de opdrachtgever. Daarnaast is het van groot belang dat je eigen vervoer hebt. Hierdoor kan je zelf naar de vestiging rijden (de opdrachtgever is moeilijk te bereiken met het OV).

Let op: het gaat hier dus om een functie waarbij je rond de 32 uur per week zal werken. Echter kunnen wij (en de opdrachtgever) je geen urengarantie geven en hoor je dagelijks je tijd voor de volgende dag. De functie wordt gezien als oproepwerk.

Dit krijg je

• Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer: bruto circa €1900 per maand o.b.v. 40 uur
• Extra TLN vergoeding (eten en drinken) van €0.62 netto per uur
• Wekelijkse verloning
• Werk bij een grote speler in de markt
• Uitzicht op vast werk bij onze opdrachtgever
• Doorgroeimogelijkheden naar C(E) chauffeur bij indiensttreding

Dit ben je

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die:

• Sterk, collegiaal en representatief is
• Over eigen vervoer beschikt (fiets/auto/scooter)
• Fulltime beschikbaar is
• Woonachtig is in de omgeving van Haarlem/Amsterdam
• Ervaring heeft als bijrijder (pré)
• In het bezit is van het VCA certificaat (pré)

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Houten, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Amsterdam. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Interesse?

Ben jij de sterke bijrijder die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent