Operator machinebediende

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Someren
Salaris € 2150,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Fulltime baan als operator, met toekomst en bij een mooi bedrijf met een fijne sfeer!

Over de functie

Je bent als operator verantwoordelijk voor machines van soms wel honderd meter lang. Het gaat om machines die bewerkingen als boren, frezen en zagen uitvoeren in het proces waarbij deuren worden gemaakt. Jouw taken zijn een combinatie van instellen en afstellen van machines, de materialen aanvoeren en zorgen dat het proces vloeiend verloopt door eventuele storingen op te lossen en te zorgen dat de producten op de juiste wijze door het productieproces lopen. Je werkt niet alleen met je hoofd, maar je gebruikt zeker ook je handen. Je hebt zicht op een fulltime vaste baan, en je werkt in twee ploegen (week vroeg, week laat, etc).

Wat wij bieden

  • Salaris tussen de € 2.150,- en € 2.400,- per maand (exclusief toeslagen)
  • 15% Ploegentoeslag
  • Een professionele en prettige werkomgeving
  • Een voltijds baan met doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Woon jij in de omgeving van Someren en zoek je een mooie, langdurige baan als operator of machinebediende? Kijk dan of je past bij onderstaande punten:

  • Je bent een ervaren operator
  • Je hebt een stabiele werkervaring opgebouwd bij niet al te veel werkgevers
  • Je woont in de buurt van Eindhoven - Helmond - Weert

Over het bedrijf

De productie van alle soorten deuren is waar dit bedrijf dagelijks mee bezig is. Om dit te doen werkt kantoor, productie en logistiek goed samen, zodat er zoveel mogelijk tevreden klanten zijn. De onderlinge werksfeer wordt als positief ervaren, en er is ruimte om je binnen dit bedrijf verder te ontwikkelen als je dat wilt. Dit is geen noodzaak, als jij je werk leuk vindt kun je hier ook tot aan je pensioen hetzelfde blijven doen. Dat hangt allemaal af van jouw wensen en capaciteiten.

Solliciteren

Onze klant heeft de werving voor deze vacature onder meer aan WerkTalent uitbesteed. Heb jij interesse in deze vacature en kom je hier graag voor in aanmerking? Laat het ons dan weten via de sollicitatie-button of neem contact op met Joon de Berg via 06-13189847 of via joondeberg@werktalent.com!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent