Allround Operator

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oirschot
Salaris € 2250,- tot € 2650,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een baan als operator met een goed salaris, toekomstmogelijkheden en een collegiale werksfeer?

Over de functie

Voor meerdere klanten in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Weert, Bladel en Den Bosch zijn we op zoek naar ervaren operators die een vaste baan zoeken bij een bedrijf dat waardeert wat jij elke dag aan het bedrijf bijdraagt. Het gaat echt om verschillende bedrijven met verschillende vacatures, samen kunnen we bespreken wat het beste past bij jouw wensen en capaciteiten. Het gaat onder meer om bedrijven die producten van hout en metaal, kunststof, medicijnen en voedingsmiddelen maken. In het algemeen geldt bij alle functies dat je je bezig houdt met:

  • Machines bedienen en storingen oplossen
  • Zelfstandig of met enkele mensen aan je lijn productie draaien
  • Meedenken in verbetertrajecten
  • In de meeste gevallen ben je verantwoordelijk voor (een deel van) het proces bij de machine(lijn) waaraan je staat

Wat wij bieden

Het salaris en de voorwaarden verschillen per bedrijf en hangen ook af van de CAO die wordt gevolgd. Over het algemeen moet je denken aan de volgende voorwaarden:

  • Salaris van 2.250,- tot 2.850,- per maand (meestal aangevuld met ploegentoeslagen)
  • Bij al onze klanten heerst een positieve werksfeer en een open cultuur
  • In alle gevallen gaat het om vacatures waarbij je direct of uiteindelijk een vast dienstverband bij het bedrijf zelf krijgt
  • Kortom een mooie fulltime functie die leidt tot een vaste baan bij een prettige werkgever

Wat wij vragen

Omdat we goede banen aanbieden, die leiden tot een stabiele vaste baan, zijn we op zoek naar operators met een positieve instelling en een stabiele persoonlijke en werkgerelateerde achtergrond. Daarin maken we het verschil, door het juiste bedrijf aan de juiste persoon te koppelen zodat jij elke dag met een lach naar je werk rijdt. Pas jij in dit plaatje?

Over het bedrijf

Onze klanten zitten in de regio Bladel - Oirschot - Den Bosch - Uden - Helmond - Weert - Budel. Als je in een van deze plaatsen, of in de omgeving ervan woont en je bent benieuwd welke opties er zijn, stuur dan je cv toe of neem contact met ons op. Als je reageert op de vacature of je cv toestuurt, nemen we snel contact met jou op om er samen verder naar te kijken.

Solliciteren

Onze klanten hebben de zoektocht naar personeel toevertrouwd aan WerkTalent Eindhoven. Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken? Bel of app dan naar: 06 – 13189847 of mail naar: joondeberg@werktalent.com. Je hebt je eigen toekomst zelf in de hand!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent