Allround magazijnmedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Logistiek / Fulltime / 2 ploegen / Eindhoven / Vast werk

Over de functie

Binnen deze afwisselende en uitdagende fulltime functie is geen dag hetzelfde. Kort gezegd, de ene dag verricht je zowel controlerende als uitvoerende werkzaamheden met betrekking tot zowel binnenkomende als uitgaande goederen. De andere dag zit je geregeld op één van de aanwezige hef- of reachtrucks, ben je orders aan het picken en klaarzetten zodat collega's verder kunnen gaan met hun werkzaamheden. Het andere moment voer je de orders in het computersysteem zodat goed bijgehouden wordt hoeveel producten er zich daadwerkelijk in het magazijn bevinden.

Je maakt onderdeel uit van een team van ongeveer 20 personen, en komt te werken in een 2-ploegen systeem. Het betreft een fulltime werkweek van 40 uur, van maandag t/m vrijdag. De ene week werk je in de ochtenddienst, van 6.00 uur tot 15.00 uur. De andere zal je tussen 15.00 uur en 0.00 uur actief zijn.

Wat wij bieden

  • fulltime vast werk voor langere tijd
  • mogelijkheid op een vast contract bij de werkgever zelf
  • interne cursussen en doorgroeimogelijkheden bij een internationaal bedrijf
  • salaris € 11,41 + 18% ploegentoeslag op ieder uur dat je werkt

Wat wij vragen

  • meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • beschikking over een geldig hef- en/of reachcertificaat
  • een gezonde dosis werklust en verantwoordelijkheidsgevoel
  • woonachtig in de omgeving Eindhoven

Over het bedrijf

Dit internationaal opererend bedrijf is gespecialiseerd in het produceren, beheren en distribueren van klantspecifieke verpakkingsoplossingen voor onder andere hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.

Zij beschikken op locaties in Eindhoven en Nuenen over bijzonder geavanceerde cleanrooms, een houtzagerij, een schuimzagerij en logistieke centra waar hooggeschoolde, ervaren en creatieve technici werken die elk verpakkings- en transportvraagstuk kunnen oplossen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie en herken je jezelf in bovenstaand profiel, reageer dan via deze website of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Eindhoven, via 040-303 0980.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent