Heftruckchauffeur (5 ploegen)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Botlek Rotterdam
Salaris € 2100,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Wilde jij gisteren nog aan de slag? Ben jij in het bezit van een VCA certificaat, heftruckcertificaat en heb je geen problemen om in een 5-ploegendienst te werken? Lees dan snel verder!

Over de functie

Onze opdrachtgever is thuis in de proces techniek en als heftruckchauffeur ben jij de spil in het logistiek proces van het eindproduct. Het product verplaats jij vanaf punt A naar punt B op het terrein d.m.v. een heftruck voorzien van speciale klemmen. De klemheftruck heeft een hefcapaciteit van 7,5 ton tot heftrucks van 20 ton. Wij zijn op zoek naar kandidaten die ervaring hebben met een heftruck van dit kaliber.
 
Als ervaren heftruckchauffeur zal er van je verwacht worden dat je na een inwerkperiode volledig zelfstandig kan functioneren en kan meedraaien met het team. Het leerproces met de speciale klemmen heb jij snel onder de knie en je presteert goed onder druk.

Woon je in de regio Rotterdam of Spijkenisse? En voldoe je aan onderstaande eisen en ben je Fulltime beschikbaar? Neem dan direct contact met ons op.
 

Wat wij bieden

  • Bruto uurloon van €13,72 exclusief ploegentoeslag;
  • De voordelen van een 5 ploegendienst: Ploegentoeslag van 28,5 procent en een gemiddelde werkweek van 33,3 uur;
  • TIJDELIJKE FUNCTIE tot 1 september, met eventuele doorloop periode (kan nu nog geen uitsluitsel over gegeven worden);
  • Standplaats: Botlek Rotterdam.

Wat wij vragen

  • Minimaal 1 jaar werkervaring met een heftruck;
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • Bij voorkeur ervaring in de petrochemie;
  • Eigen vervoer om te kunnen reizen naar de Botlek (OV is geen optie).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de grootste "stand alone" producent ter wereld van klantspecifieke, kwalitatief hoogwaardige anoden voor de aluminiumindustrie. Waarden als "we care", betrokkenheid, doorpakken en gaan voor de beste prestaties staan hoog in het vaandel van het bedrijf. Zorg voor mens en milieu zijn leidende principes en uiten zich niet alleen in het productieproces maar ook in de wijze waarop het bedrijf omgaat met haar omgeving.

Solliciteren

Ben jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan direct en vergeet niet je meest recente CV in te voegen of stuur een mail naar bodenotter@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent