Allround storingsmonteur

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2300,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij een echte handyman en ben je van alle markten thuis? Is het verrichten van de meest uiteenlopende technische werkzaamheden echt iets voor jou? Werk je graag servicegericht? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als (storings)monteur ben jij de 'handige harry' welke zelfstandig de meest uiteenlopende spoedklussen uitvoert. Je werkzaamheden zijn namelijk enorm divers; waar je de ene keer een lekkage moet verhelpen, heb je de andere keer te maken met een CV-storing, een buitensluiting of een inbraak. Let wel, jij lost alleen de storing op en laat het onderhoudswerk over aan de echte onderhoudsmonteur. Deze werkzaamheden vinden veelal in de avonden en/of de weekenden plaats en dat maakt deze functie absoluut geen standaard job van 07:00 tot 16:00. Wat hier het voordeel van is? Als je pas om 16:00 hoeft te beginnen kun je lekker uitslapen, gaan sporten of je huishoudelijke taken doen. 

Hoe je werkweek eruit kan komen te zien qua werktijden? Onderstaand een voorbeeld:

 • Ma 16:00 – 23:00
 • Di 10:00 – 17:00
 • Wo 16:00 – 23:00
 • Do 10:00 – 17:00
 • Vr 16:00 – 23:00

Werk je ook op zaterdag? Dan ben je bijvoorbeeld op donderdag vrij. Wordt het later dan 23:00? Dan slaap je de andere dag toch even uit!
Draai je een storingsdienst en is er op dat moment geen storing? Dan is er altijd wel iets anders te doen. Wellicht goed om te weten dat de opdrachtgever tevens gespecialiseerd is in het isoleren van woningen. Ook deze werkzaamheden zal jij (zelfstandig) gaan uitvoeren. 

Wat wij bieden

Wij vragen nogal wat van je! Daar staat vanzelfsprekend ook het één en ander tegenover, namelijk:

 •  Een bruto maandsalaris van circa €2500 tot €3000 (afhankelijk van ervaring)
 • Uitbetaling per week (gedurende de uitzendperiode)  
 •  Vast werk (fulltime) met uitzicht op een (vast) dienstverband bij de opdrachtgever.
 • De kans om ook persoonlijk mee te groeien met de organisatie
 • Een leuk en gezellig team met een meer dan actieve 'personeelsvereniging'

Onze opdrachtgever hanteert de Bouw-cao, vanzelfsprekend implementeren wij deze gedurende de uitzendperiode ook!

Wat wij vragen

Zoals gezegd voer jij als storingsmonteur de meest uiteenlopende werkzaamheden zelfstandig uit. Om dit naar tevredenheid te kunnen doen stelt onze opdrachtgever de volgende eisen:

 • Relevante werkervaring (bijvoorbeeld als loodgieter, monteur, handyman)
 • Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit. Het werk wordt ook in de weekenden en tijdens feestdagen uitgevoerd)
 • Een geldig VCA certificaat
 • B-rijbewijs en eigen vervoer (je werk verricht je met de bus van de zaak)

Daarnaast ben je ook nog eens klantgericht, dienstverlenend en representatief. Jij bent hét visitekaartje van het bedrijf, je komt immers bij de klant over de vloer om het probleem op te lossen. De ideale kandidaat voor deze functie weet iedere spoedklus zelfstandig op te lossen. Omdat jij van alle markten thuis bent gaat dit je meer dan prima af.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jonge en snelgroeiende organisatie welke gespecialiseerd is in het isoleren van woningen. Door een 'betere' versie van de grote concurrenten te zijn veroverd men op dit moment de markt in een rap tempo. De organisatie is een onderdeel van een grotere organisatie welke werkzaamheden uitvoert in het algemene onderhoud, slotenservice (24/7), beveiliging, warmte techniek, kozijnen en schuifpuien.

De organisatie is gevestigd in een gemeente nabij Den Haag en is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Delft, Leiden, Westland en Lansingerland. Dit betekent echter niet dat dit ook jouw werklocatie is, de organisatie werkt immers landelijk. Er werken op dit moment 10 medewerkers bij deze organisatie welke gekenmerkt kan worden als een familiaire en warme werkgever.

Solliciteren

Ben jij de storingsmonteur die wij zoeken? Reageer dan snel.
Via de sollicitatie button kun je direct op de openstaande vacature solliciteren, voeg hierbij ook even je cv en motivatie toe. Dan heb jij namelijk een streepje voor op de rest!

Heb je vragen? Bel gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

WerkTalent Den Haag is door de opdrachtgever ingehuurd om de gehele sollicitatie op zich te nemen. Wanneer je op het eerste oog voldoet aan de gestelde criteria nodigen wij je uit bij ons op kantoor. Verloopt ook dit gesprek goed dan plannen wij een gesprek in bij de opdrachtgever.
Wanneer ook zij enthousiast zijn over jouw persoon, plannen zij een proefdag in. Verloopt deze dag goed, dan heb jij een nieuwe baan!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent