Aankomend storingsmonteur

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1700,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Herken jij jezelf in de term 'handige harry'? Heb jij de ambitie om een allround monteur te worden? Beschik je over je B-rijbewijs en eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Beschik jij niet over twee linker handen en heb je de ambitie om je in de praktijk te ontwikkelen tot een echte storingsmonteur? Dat kan! Doordat jij leergierig bent en openstaat voor feedback zal je starten als assisterend storingsmonteur waarna jij bij gebleken geschiktheid zelf aan de slag gaat!

Maar wat ga jij leren in de praktijk?
De voorkomende werkzaamheden zijn enorm divers, waar je de ene keer een lekkage moet verhelpen, heb je de andere keer te maken met een CV-storing, een buitensluiting of een inbraak. Dit vindt veelal in de avonden en/of de weekenden plaats. Dit maakt de vacature absoluut geen standaard job van 07:00 tot 16:00. 

Hoe je werkweek eruit komt te zien qua werktijden? Dit kan heel verschillend zijn. De ene dag ben je lekker om 17.00 uur al thuis omdat je in de ochtend bent begonnen en de andere dag heb jij tijd om uit te slapen omdat jouw dienst pas om 16.00 uur begint! Daardoor kan jij lekker rustig tot 23.00 uur doorwerken.

Werk je ook op zaterdag? Dan ben je bijvoorbeeld op donderdag vrij. Wordt het later dan 23:00? Dan slaap je de andere dag toch lekker even uit! Draai je een storingsdienst en is er op dat moment geen storing? Dan is er altijd wel iets anders te doen (op de zaak). Wellicht goed om te weten dat de opdrachtgever tevens gespecialiseerd is in het isoleren van woningen. Ook deze werkzaamheden zal jij (zelfstandig) gaan uitvoeren. 

Wat wij bieden

Wij vragen nogal wat van je! Daar staat vanzelfsprekend ook het één en ander tegenover, namelijk:

  •  Een bruto maandsalaris van circa €1700 tot €2300 (afhankelijk van ervaring)
  • Uitbetaling per week (via het uitzendbureau) 
  •  Vast werk (fulltime) met mogelijkheid tot indiensttreding bij de opdrachtgever.
  • De kans om ook persoonlijk mee te groeien met de organisatie
  • Een leuk en gezellig team met een meer dan actieve 'personeelsvereniging'

Wat wij vragen

Voor deze functie stellen wij de volgende eisen:

  • Enige werkervaring (bijvoorbeeld als monteur of handyman)
  • Sterke affiniteit met de bouw (aantoonbaar op het cv)
  • Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit, het werk wordt ook uitgevoerd in de weekenden en tijdens feestdagen)
  • B-rijbewijs en eigen vervoer
  • Een geldig VCA certificaat

Daarnaast ben je ook nog eens klantgericht, dienstverlenend en representatief. Jij bent hét visitekaartje van het bedrijf, je komt immers bij de klant over de vloer om het probleem op te lossen. De ideale kandidaat voor deze functie weet iedere spoedklus (zelfstandig) op te lossen en omdat jij van alle markten thuis bent gaat dit je meer dan prima af.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jonge en snelgroeiende organisatie welke gespecialiseerd is in het isoleren van woningen. Door een 'betere' versie van de grote concurrenten te zijn veroverd men op dit moment de markt in een rap tempo. De organisatie is een onderdeel van een grotere organisatie welke werkzaamheden uitvoert in het algemene onderhoud, slotenservice (24/7), beveiliging, warme techniek, kozijnen en schuifpuien.

De organisatie is gevestigd in een gemeente nabij Den Haag en is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Delft, Leiden, Westland en Lansingerland. Dit betekent echter niet dat dit ook jouw werklocatie is, de organisatie werkt immers landelijk. Er werken op dit moment 10 medewerkers bij deze organisatie welke gekenmerkt kan worden als een familiaire en warme werkgever.

Solliciteren

Ben jij die ene storingsmonteur in spé die wij zoeken? Reageer dan snel.
Via de sollicitatie button kun je direct op de openstaande vacature solliciteren, voeg hierbij ook even je cv en motivatie toe. Dan heb jij namelijk een streepje voor op de rest!

Heb je vragen? Bel gerust: 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

WerkTalent Den Haag is door de opdrachtgever ingehuurd om de gehele sollicitatie op zich te nemen. Wanneer je op het eerste oog voldoet aan de gestelde criteria nodigen wij je uit bij ons op kantoor. Verloopt ook dit gesprek goed plannen wij een gesprek in bij de opdrachtgever.
Wanneer ook zij enthousiast zijn over jouw persoon, plannen zij een proefdag in. Verloopt deze dag goed, dan heb jij een nieuwe baan!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent