Vaste baan als magazijnkracht in Breda gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1750,- per maand

Functie omschrijving

In deze functie ben je fulltime een allround magazijnmedewerker die verantwoordelijk is voor diverse werkzaamheden binnen het magazijn. De werkzaamheden bestaan uit orderpicken, voorraad tellen, verantwoording afdragen aan de teamleider en een stukje heftruck rijden, mits je beschikt over een heftruckcertificaat. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in het gekoelde magazijn wat noodzakelijk is om de kwaliteit van de producten te waarborgen. De temperatuur ligt dan ook tussen de 2 en 7 graden Celsius. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. 1 keer in de 6 weken wordt er gewerkt op zaterdagochtend van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Wat wij bieden

• Een fulltime vaste baan in Breda;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Direct op contract bij de werkgever;
• Werkkleding van het bedrijf;
• Maandelijks een krat met fruit voor thuis.

Wat wij vragen

• Je bent een aanpakker, je houdt van lekker doorwerken;
• Je hebt enige ervaring binnen de logistiek;
• Je wilt werken voor een vaste werkgever;
• Heftruckcertificaat is een pré, geen vereiste.

Over het bedrijf

Het bedrijf is werkzaam binnen de groenten en fruit wereld en zit gevestigd in Breda. Ze zijn actief binnen de import en export van groente en fruit door heel Europa. Ze behoren tot de top van Europa in deze. Ze zijn tactisch gevestigd tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam. De marktman om de hoek en de supermarkt ver in Europa heeft om deze reden altijd de beschikking over de verse en goede kwaliteit van groenten en fruit die de opdrachtgever aan de producten stelt.

Solliciteren

Ben je een aanpakker en wil je graag aan de slag bij een werkgever die flink aan de weg aan het timmeren is in Europa? Solliciteer dan snel op deze vacature of neem contact op met Rick Baremans. Een telefoontje of WhatsApp berichtje mag natuurlijk ook!

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Rick Baremans

Rick Baremans

06-26 75 62 34
rickbaremans@werktalent.com

WhatsApp Rick Baremans      Ga naar instagram van Rick Baremans


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent