Teamleider Arbeid

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Ben jij dé teamleider die wij zoeken in onze rozenkwekerij?

Over de functie

Je bent als Teamleider verantwoordelijk voor de arbeidsprestaties. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kwalitatief en kwantitatief goede wijze door de medewerkers in de kas(sen) worden uitgevoerd. Je zet de strategie uit, bewaakt deze en zorgt dat alle medewerkers weten wie wat gaat doen en wat het doel van die dag is. Nieuwe medewerkers werk je in en begeleid je in het verbeteren van hun werkzaamheden. Elke dag doe je verslag van de prestaties in de kas en je bespreekt deze met de locatie manager. Hierbij is je doel opzoek te gaan naar verbeteringen. Je voert 30% productie werk in de kas uit, 20% kwaliteitscontroles, 10% administratieve werkzaamheden en 10% voorbereidend werk.

Je werktaken zullen bestaan uit:

  • Leidinggeven
  • Planning
  • Procesverbetering
  • Kwaliteitscontrole
  • Registratie

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan de slag en krijgt een verantwoordelijke en afwisselende functie. Het salaris wordt bepaald naar jouw werkervaring en je krijgt 25,5 vakantiedagen. Je gaat vast aan het werk voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. Je komt terecht in een jong bedrijf met energieke mensen die gaan voor het beste. Er zijn voldoende kansen om je te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega is full time beschikbaar en bereid om te werken in wisselbeurten op zaterdag/zondag. Je hebt MBO+ denk- en werkniveau, verkregen door je opleiding en/of werkervaring. Je hebt leiderschapskwaliteiten en je bent kwaliteitsbewust. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Tevens heb je ervaring in de sierteelt en ben je bekend met MS Office, zoals Excel. Je werkt secuur, gestructureerd en resultaat gericht.

Over het bedrijf

Voor een rozenkwekerij in De Lier in regio Westland (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) zijn wij op zoek naar een Teamleider. Het bedrijf is een familiebedrijf en heeft in totaal nu drie teeltlocaties waar zij Avalanche+ wit rozen telen. De nieuwe locatie in De Lier fungeert als logistiek centrum, waar het verwerkingsproces gecentraliseerd van de drie vestigingen. Binnen de organisatie kom je te werken in een vast team van 6 medewerkers, daaromheen wordt er gewerkt met 80 inleen krachten. Je komt te werken op een gloednieuwe locatie met een geweldige kantine, perfecte kantoorruimtes en goede faciliteiten. De vaste medewerkers zijn tussen de 25-35 jaar oud en is een leuk jong team!. Er worden leuke bedrijfsactiviteiten ondernomen zoals bezoek van een voetbalwedstrijd, uit eten met elkaar en een vrijdagmiddag borrel. Kortom, een super leuk, professioneel en hecht team!

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent