R&D Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenzande
Salaris € 1,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij een WTB’er die innovatie en ontwikkeling nastreeft?

Over de functie

Je bent als Research & Development engineer verantwoordelijk voor het verbeteren en ontwerpen van aluminium kassystemen en stalen kasconstructies. Je regelt de projecten van A tot Z en zorgt ook voor de volledige uitwerking van ontwerpen in tekeningen en/of instructies. Daarnaast draag je bij aan het oplossen van acute technische problemen en vraagstukken. Het betreft een dynamische rol waarin innovatie en ontwikkelingen dicht bij je moeten liggen.

Je kom terecht in een leuk team met gedreven collega’s die allemaal openstaan om te ‘ontwikkelen’. Ze halen het beste uit elkaar naar boven en je krijgt de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf.
 

Wat wij bieden

Naast een dynamische werkplek binnen de hightechomgeving van een internationaal opererende fabrikant van kassystemen bieden wij:

 •     Fulltime functie met vast werk
 •     Passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 •     Pensioensregeling (conform cao Metaal MKB)
 •     Collectieve verzekeringen
 •     Groene werkomgeving
 •     Informele bedrijfscultuur
 •     Goede balans tussen werk en privé

Verder hebben wij een actieve personeelsvereniging die leuk uitjes organiseren!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een persoon die hoofd- en bijzaken goed kan onderscheiden en die alert kan blijven op produceerbaarheid van de ontwerpen en de beschikbare productietechnieken. Ook kan jij je vinden in het volgende profiel:

 •     Afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde 
 •     Enige ervaring in een soortgelijke functie
 •     Ervaring met en kennis van Autocad, Inventor 
 •     Ervaring met productietechnieken in staal en aluminium
 •     Goede analytische vaardigheden en kwaliteitsbewust
 •     Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 •     Westlandse mentaliteit 

Over het bedrijf

De organisatie is een innovatieve en onafhankelijke glastuinbouwpartner die zich bevindt in 's-Gravenzande (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam). Zij weten waar het écht om draait in de branche: het zo effectief, duurzaam en gecontroleerd mogelijk telen van gewassen en een efficiënte handling van producten. Met als resultaat continuïteit, kwaliteit en diversiteit van de gewassen en een hoge teeltopbrengst.

Daarom ontwikkelen en produceren zij meer dan 50 jaar slimme tuinbouwoplossingen en logistieke teeltoplossingen. Zij ontwikkelen en produceren stalen kasconstructies, aluminium kasdeksystemen, aluminium kasgevelsystemen, aluminium kasverwarmingssystemen, aluminium veilingkarren, stapelwagens en aluminium kweektafels.

Het bedrijf is modern en solide. Hun eigen research & development- en productieafdelingen worden gedreven door kwaliteit en innovatie. Zij werken continu aan verbetering van het productassortiment. De vergaande modernisering van hun eigen productiefaciliteiten voor zowel staal als aluminium zorgt ervoor dat de productiecapaciteit nog meer aansluit op de actuele behoefte van de markt.
Zij zijn betrouwbare glastuinbouwpartner. Wereldwijd opereren zij vanuit het hart van de Nederlandse tuinbouw. Er werken momenteel ca 100 medewerkers.

Voor deze organisatie zoeken wij een (startende) R&D Engineer.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter. Hij is de vaste recruiter voor dit bedrijf en kan je meer vertellen over de ins en outs. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf, je kunt hem bereiken via pauldeletter@werktalent.com of telefonisch via 0174-612690.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent