Vaste baan: Productie Engineer

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Veenendaal
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Als Productie Engineer ben jij binnen het Bedrijfsbureau de schakel tussen Engineering en Productie. Jij zorgt ervoor dat de ontwerpen van de afdeling Engineering worden omgezet in duidelijke werkinstructies. Daarnaast signaleer jij knelpunten in het productieproces en engineer je de oplossingen. Ook ben je continue bezig met het verbeteren van het productieproces om te streven naar een zo hoog mogelijke efficiëntie.

wat worden jou taken?

•Monitoren en optimaliseren van de productieperformance
•Beheren en onderhouden van het artikelbestand
•Actueel houden van zgn. masterdata in ERP-systeem
•Initiëren, organiseren en beheren van speciale gereedschappen en testmiddelen

Wat wij bieden

Wat kun je verwachten:

Een uitdagende en (binnen het bedrijf een) nieuwe fulltime functie waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen! Ook zijn er kansen om te groeien binnen de organisatie, op de manier hoe jij dat wilt. Het bedrijf is er namelijk van overtuigd dat je pas het beste uit jezelf haalt als je jezelf kunt zijn. Als individu, maar juist ook in de samenwerking met collega’s.

Daarnaast kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden. Je salaris is goed, maar de extra’s zijn zeker ook interessant. Je profiteert van een aantal voordelen die de CAO Metaal & Techniek biedt op het gebied van collectieve regelingen (o.a. pensioen en verzekeringen). Veel van de arbeidsvoorwaarden maken het mogelijk om invulling van je werk af te stemmen op de privésituatie, zoals een flexibele werktijden regeling en de mogelijkheid om vakantiedagen te kopen of verkopen!

Wat wij vragen

Wij zoeken iemand met:

• Een afgeronde technische MBO-niveau 4 opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde)
• Relevante werkervaring (1-3 jaar) in een productieomgeving
• Bekend met principes als Six-Sigma en Lean Manufacturing
• Kennis van ERP of soortgelijke systemen
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Duits is een pré
• In staat is om ontwikkelingen binnen jouw vakgebied te vertalen naar het bedrijf

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Veenendaal (omgeving Utrecht) is dé specialist in geavanceerde innovatieve stuur- en veeroplossingen waarmee duurzaam rendement wordt behaald uit transportmaterieel. Een internationale speler op het gebied van hydraulische oplossingen met 1.800 werknemers en 8 vestigingen wereldwijd.

Solliciteren

Is dit jou droombaan? Bel 026 303 12 30 of mail je CV met motivatiebrief naar lucterlouw@werktalent.com.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent