Allround Logistiek Medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2250,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Wil jij aan de slag als logistiek medewerker binnen een bedrijf waar jij echt centraal komt te staan, waar jij jezelf door kan ontwikkelen en door kan groeien naar een hogere functie? Dan is dit jouw kans!

Over de functie

Als logistiek medewerker binnen dit technische bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het compleet aanvoeren van de productie (denk aan lassers, assemblagemedewerkers). Hierbij zijn je voornaamste werkzaamheden het laden en lossen van vrachtwagens, orderpicken, controleren van binnenkomende goederen, sealen etc etc. Het mooie is dat alles wat jij hebt aangeleverd ook daadwerkelijk het eindproduct te zien krijgt.

Binnen dit bedrijf zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden zowel op het gebied van logistiek maar liggen jou capaciteiten op een ander vlak dan zullen zij (indien potentie) zeker in jou investeren.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2250,- en €2400,- afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
 • 39 vrije dagen op jaarbasis, daarvan zijn 26 vakantiedagen en 13 ADV(wanneer je bent overgenomen);
 • Dagdiensten en in overleg af en toe op een zaterdag;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen;
 • Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende organisatie;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 -Elke vrijdagmiddag een borrel;Superlunch in de splinternieuwe bedrijfskantine, die door de medewerkers in hun vrije tijd is gebouwd waar jij tegen een leuk tarief kan -mee eten van het lunchbuffet;Teamuitjes, zomer en kerstborrel.
Een groeiende onderneming waarin ruimte is voor het volgen van opleidingen, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden oftewel een vaste, full time baan met veel toekomstperspectief.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in Rotterdam, Woerden, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Zoetermeer, Regio Zuidplas, Gouda en omgeving;
 • Je beschikt over logistieke ervaring;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat (pré), of bereidt deze te halen;
 • Je bent full time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een technische groothandel en een snel groeiend bedrijf die actief is binnen de
retailmarkt . Het bedrijf adviseert, engineert en realiseert projecten op het gebied van elektrotechniek,
koeltechniek en klimaatbeheersing.

Wat maakt dit bedrijf nou anders dan andere grote bedrijven? Hier sta jij echt als medewerker centraal en word je betrokken bij de bedrijfsprocessen. Zo staat de directeur maandelijks op een grote zeepkist vol trots te vertellen over de maandelijkse cijfers wat gaat er goed en waar kunnen wij groeien, en betrekt hij het personeel in dit proces.

Zij staan bekend om vacatures vooral intern op te lossen, zo ben je aan het werk als heftruckchauffeur maar
is jouw ambitie om planner te worden. Hier kan dat.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar Jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent