Engineer Elektrotechniek

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 100,- tot € 20000,- per maand
Direct naar:
Ben jij een ervaren Engineer Elektrotechniek en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Over de functie

Je bent als Engineer Elektrotechniek betrokken bij alle elektrotechnische vraagstukken van nieuwe, hoogwaardige turnkey kasprojecten. Deze projecten worden over de hele wereld opgezet. Je bent verantwoordelijk voor de elektrotechnische lay-outs met bijbehorende details, zodat alle systemen in de kassen voorzien worden van elektriciteit. Ook kijk je naar de beheersbaarheid van de stroom, het graafplan en de hoeveelheid kabels. Je werk samen met je collega’s aan het ontwerpen van de installaties en schema’s.

Jouw taken zullen bestaan uit:

 •     Berekenen, ontwerpen en tekenen van elektrotechnische installaties en schema’s
 •     Ondersteunen van de afdeling sales en projectmanagement
 •     Ondersteunen van de klant op gebied van elektrotechnische installaties
 •     Geven van adviezen
 •     Onderhouden van contacten met de onderaannemers en leveranciers 
 •     Inkopen en uitbesteden vam elektrotechnische installaties
 •     Het actief volgen van de markt- en concurrentieontwikkelingen, hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste stand van de elektrotechnische installaties

Wat wij bieden

 • Dynamisch, groeiend bedrijf
 • Enthousiaste collega's
 • Afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • CAO Metaal/Techniek
 • Passend salaris dat kan variëren tussen de €100 - €20.000 bruto per maand
 • Personeelsvereniging die leuke uitjes organiseert

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega is een ervaren elektrotechnisch engineer en kan goed zijn/haar werk organiseren. Je hebt een bachelor diploma op gebied van elektrotechniek en je bent bekend met AutoCAD of andere 2- en 3D tekenprogramma’s. Ook heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van de standaard richtlijnen en relevante wet- en regelgeving van verschillende landen op gebied van elektrotechniek, of je hebt interesse om hierover te leren. Tevens beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift en woon je in de omgeving Westland (in de buurt van Rotterdam, Den Haag en Delft). Je bent enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de glastuinbouw!

Over het bedrijf

Onze organisatie is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten en bevindt zich in Monster (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met deze kennis en ervaring richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren we een antwoord op de schaarser wordende voedingsstoffen, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel, en proberen zo een steentje bij te dragen. We hebben als visie echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter. Hij is bereikbaar via 0174-612690. Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent