Chauffeur CE nacht

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2670,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Let op: standplaats Naaldwijk! Ben jij een echte nachtbraker? Beschik jij over een geldig CE-rijbewijs en code 95? Heb je aantoonbare ervaring als CE chauffeur? Solliciteer dan snel!

Over de functie

Ben jij een echt nachtdier? Weet jij je ogen open te houden tijdens je nachtelijke ritten? Fijn! Want als ervaren CE-chauffeur begin jij in dit geval niet je dag maar je avond op de loods in het Westland. Hier staat jouw prachtige wagen al op je te wachten om samen met jou in de nachtelijke uurtjes de wegen van het Westland en omstreken onveilig te maken. Nou ja onveilig, uiteraard heb jij genoeg ervaring om een veilige rit te maken in het donker.

Nadat de wagen is geladen door jou en de box medewerkers en je de planning hebt doorgekregen ga je op pad naar de eerst volgende veiling waar de bloemen en planten netjes afgeleverd dienen te worden. Aangekomen bij de veiling los jij de producten en maak je ondertussen een praatje met de andere werknemers die daar uiteraard ook niet stil zitten. Alles gelost en afgerond? Op naar de volgende veiling! Aangezien de opdrachtgever meerdere veilingen bevoorraad rijd je tussen Naaldwijk, Rijnsburg, Aalsmeer en Bleiswijk en uiteraard worden de kwekers ook niet over het hoofd gezien.
Ook al vind jij het natuurlijk heerlijk om op pad te zijn en rustig over de wegen te touren, ook jij hebt behoefte aan vrije tijd. Daarom zijn je werkdagen ingedeeld van zondag t/m donderdag van 18.00 uur tot 02.00 uur. Op vrijdag en zaterdag ben je lekker vrij en op zondagavond gaat het feest weer beginnen!

Wat wij bieden

Nog niet helemaal overtuigd? De nacht brengt raad en anders onderstaande voorwaarden wel:

 • Een bruto maandsalaris van circa €2670 (D6) exclusief toeslagen
 • Wekelijkse verloning
 • Fulltime werk
 • Mogelijkheid om bij een juiste klik in dienst te treden bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden
 • Werken in een innoverend en groeiend bedrijf

Wat wij vragen

Ben jij de CE-chauffeur die er graag nachtwerk van maakt? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet:

 • Je beschikt over rijbewijs CE, code 95 en een geldige digitale chauffeurspas
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto of brommer/scooter)
 • Je hebt een flexibele instelling en bent collegiaal ingesteld
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag/Westland/Delft/Rotterdam
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de transport met bloemen en planten (pré)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever (en jóúw toekomstige werkgever) is een logistieke dienstverlener die al zo’n 20 jaar bestaat. Zij werken al meerdere jaren samen met een team van 100 medewerkers waar onder 60 ervaren chauffeurs, planners en logistiek medewerkers en samen dragen zij zorg voor de transport van diverse bloemen en planten. Dit doen zij vanaf vier verschillende locaties in Nederland. Kwaliteit staat bij deze opdrachtgever voorop en daarom houden zij zich dagelijks bezig met de innovatie van het bedrijf om zodoende de dienstverlening nóg beter te maken.

Solliciteren

Ben jij de ervaren nachtchauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent