Chauffeur rijbewijs B

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Gouda
Salaris € 2000,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Zit jij graag op de weg, en houdt jij van klantencontact ? Word dan ambassadeur van onze opdrachtgever.

Over de functie


Als chauffeur ben je samen met je collega-chauffeurs verantwoordelijk voor de leveringen aan 90 winkels. Je vertrekt vanuit het distributiecentrum op jouw wagen en verzameld jou producten vanuit het magazijn.

Iedere dag, zeven dagen per week, gaan de bestelwagens om 05.00 uur de weg op voor de dagelijkse levering naar de klanten. Zodra je op de locatie bent, los de de goederen bij de juiste klant, ben je service gericht en biedt je een helpende hand. Zij willen graag kwaliteit, volledige en tijdige leveringen. Hier sta je volledig voor in en bent een sociaal persoon. Je bent tenslotte het visitekaartje/ambassadeur. Dagelijks rijd je verschillende routes en zie je veel van Nederland. Kortom, een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is. Het is een part time functie voor onbepaalde tijd

Wat wij bieden

 • Je komt in een leuk team met chauffeurs die met elkaar het visitekaartje van onze organisatie zijn. Er heerst een goede en informele sfeer die voor elkaar willen werken.
 • Affiniteit met catering en logistiek
 • Je vindt het leuk om te werken met food.
 • Salaris van 11.71 bruto per uur vanaf 23 jaar.
 • Afwisselende baan met mensencontact en fysiek werk.
 • Groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
 • Doordeweeks & weekendwerk, minimaal 1 dag in het weekend.

Wat wij vragen


In deze functie word er gevraagd dat je:

 • Je komt uit de regio van Den haag, Gouda of omgeving Zuidplas.
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Verantwoordelijk voor jou bus en producten.
 • Elke week ben je minimaal 1 keer in het weekend beschikbaar.
 • Flexibel, zorgvuldig en bereid om de handen uit de mouwen te steken.
 • Jij beheerst de Nederlandse taal.
 • Fysiek werk vind je geen probleem.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft diverse versproducten van horeca gelegenheden verdeeld door heel Nederland. Denk daarbij aan spareribs sauzen en andere vers producten die nodig zijn in restaurants.
Bij dit bedrijf zul je in een team van orderpickers komen te werken waarmee jij samen de orders dagelijks klaar zet voor de chauffeurs die de volgende dag, die om 5 uur op pad gaan om alle restaurants hun vers producten te bezorgen.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar Jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent