Chauffeur CE | (inter)Nationaal

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Giessen
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij een vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs en code 95? Bij deze functie rij je vooral binnenland en zo af en toe heb je een rit naar België, Duitsland of Luxemburg.

Over de functie

Als chauffeur CE verzorg jij het transport van zeecontainers en tautliners van uit een wagenpark vol gerenommeerde namen. Je rijdt routes door het Rotterdamse havengebied, waar je op diverse adressen gaat laden en lossen. Per dag komen de adressen vanaf de planning bij jou binnen. Het vereist daarom een flexibele werkhouding om op deze manier te kunnen werken. 

Wat wij bieden

Je komt te werken in een fijn team welke goed op elkaar zijn ingespeeld. Je werk is enorm flexibel en daarnaast een heb je een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie.

Wij bieden jou:

  • Tijdelijk werk in verband met grote drukte
  • Fulltime functie waarin veel flexibiliteit zit
  • Fijne collega's waar je mee in contact staat omtrent planningen
  • Verantwoordelijke functie met nationaal werk
  • Het salaris is conform cao beroepsgoederenvervoer en zal uitkomen tussen de €2200 - €2500 bruto in de maand. (afhankelijk van leeftijd en werkervaring)

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn onderstaande punten van belang;

  • In het bezit van een CE rijbewijs + code 95
  • Je hebt een digitale bestuurderspas en bij voorkeur een ADR certificaat
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met het rijden van een trekker oplegger. 

Over het bedrijf

Het bedrijf waar wij mee samenwerken is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is 59 jaar geleden begonnen met het transport van agrarische producten in de regio. Door de jaren heen hebben zij een aanzienlijke groei doorgemaakt en zijn uitgegroeid tot een nationaal en internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in o.a. containertransport en opslag.
Het bedrijf is gevestigd in Giessen Noord Brabant, dit is in de regio Den Bosch, Waalwijk en Tilburg.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze functie en kom je graag in aanmerking? Bel dan naar 06-19429550, stuur een WhatsApp bericht of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent