VAKANTIEBAAN: Magazijnmedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Tilburg
Salaris € 1500,- tot € 1800,- per maand
Direct naar:
Ga je dit jaar niet op vakantie en wil je lekker geld verdienen om met een goed gevulde portemonnee het nieuwe schooljaar te beginnen? Lees dan snel verder, wij zoeken namelijk meerdere vakantiekrachten bij onze klant in Waalwijk!

Dit ga je doen

Wil je lekker een extra centje sparen of juist veel leuke dingen doen in het weekend? Dan is dit jouw kans om lekker bij te verdienen. Voor onze klant is Waalwijk zoeken wij vakantiekrachten die graag deze zomer willen werken. Je gaat in het magazijn verschillende logistieke werkzaamheden verrichten in een leuk team enthousiaste collega's. Ervaring is niet vereist, je moet wel een aanpakker zijn die secuur kan werken. Onze klant krijgt orders vanuit de hele wereld en hierdoor is elke week anders. Ze proberen iedereen zoveel mogelijk in te roosteren maar het kan zijn dat je de ene week iets minder werkt dan de andere. Je werkt sowieso 10 tot 40 uur in de week tot het nieuwe schooljaar begint. Heb jij het zo naar je zin dat je wilt blijven? Die mogelijkheid is er zeker, alleen kunnen wij hier op dit moment nog geen garantie op geven.

Dit krijg je

  • Salaris is afhankelijk van je leeftijd maar zal tussen de €7 en €12 liggen
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Je komt te werken in een team met ontzettend leuke collega's
  • Reiskosten worden betaald a 0,19 per kilometer

Dit ben je

  • Je bent fulltime en per direct beschikbaar tot medio september
  • Je kan zelfstandig in Waalwijk komen
  • Je werkt secuur en bent een echte aanpakker.

Hier ga je werken

Onze klant is een internationale organisatie met vestigingen in Nederland, Verenigd Koninkrijk en Amerika. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van allerlei verschillende medische apparaten.

Dit doen ze inmiddels over de gehele wereld, waardoor ze voor ieder bedrijf van waarde kunnen zijn. Binnen het bedrijf staat innovatie hoog in het vaandel en ze zijn ook dagelijks bezig om te kijken of ze bepaalde (logistieke)processen kunnen verbeteren

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Reageer direct; brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent