Project verhuizer

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij fulltime beschikbaar en heb je aantoonbare ervaring in de verhuizing? Kan jij een VOG overleggen en ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag? Lees dan snel verder en solliciteer!

Dit ga je doen

Als verhuizer bij onze opdrachtgever houd jij je met name bezig met één en hetzelfde project binnen Den Haag. Het gaat hier om grote verhuizingen waarbij jij zorg draagt voor het veilig vervoeren en opslaan van producten en goederen. Maar hoe ziet jouw dag er uit? Je start dagelijks op de loods waar je met een bakkie koffie in de hand de planning voor die dag doorneemt met je collega’s. Waar gaan jullie heen, welke klus is het en binnen welk tijdsbestek moet de klus geklaard zijn? Zodra alles duidelijk is ga je op pad.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het in- en uitladen van de verhuiswagen, het verhuizen van o.a. meubels, bureaus en lampen én je pakt goederen in en uit. Dit alles doe je op een veilige manier en je zorgt er ook voor dat je collega’s hun werk veilig kunnen doen. Je bent ook niet bang om je handen uit de mouwen te steken! Dagelijks verricht je namelijk redelijk zwaar fysiek werk maar het scheelt dat je dan ’s avonds niet meer naar de sportschool hoeft.

Let op: De dag start meestal vroeg in de ochtend maar een daadwerkelijke eindtijd is vaak niet duidelijk. Waarom niet? Omdat het werk pas klaar is als alle klussen voor die dag gedaan zijn oftewel; loopt een klus uit dan kan het best zijn dat je niet voor 17.00 uur terug bent bij de loods. Met jou flexibele instelling is dit natuurlijk geen enkel probleem!

Dit krijg je

• Een bruto salaris van €2.000,- per maand op basis van een 40-urige werkweek
Bruto €1900,- (€11,08 per uur) + €0,62 netto TLN vergoeding per uur
• Wekelijkse verloning
• Aan de slag op een langdurig project
• Werken in een gemotiveerd en gezellig team
• Bij gebleken geschiktheid tijdens de uitzendperiode kans op een vaste aanstelling!

Dit ben je

Voor de functie van verhuizer zijn wij op zoek naar iemand die aan de volgende eisen kan voldoen:

• Je hebt aantoonbare ervaring in de verhuizing
• Je bent in staat tot fysiek (zwaar) werk
• Je kunt een VOG overleggen
• Je bent communicatief sterk, sociaal en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag/Westland
• Je hebt bij voorkeur eigen vervoer (auto/scooter)

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf in de regio van Den Haag/Rotterdam. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in particuliere- en projectverhuizingen en het monteren/demonteren van allerlei spullen. De opdrachten worden gewoonlijk door heel Nederland uitgevoerd maar in dit geval zal je met name in de regio Den Haag aan de slag gaan. Onze klant is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Rotterdam en Westland.

Interesse?

Ben jij de project verhuizer die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent