Internationaal chauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2650,- per maand
Direct naar:
Heb jij aantoonbare ervaring als CE-chauffeur? Beschik jij over een geldig CE rijbewijs en code 95? Houdt je er daarnaast ook nog eens van om lange ritten te maken en fysiek bezig te zijn? Lees dan snel verder!

Over de functie

Houd jij er van om verre ritten te maken naar het buitenland? Fijn! Als ervaren CE-chauffeur zal jij touren over de mooiste wegen richting verschillende landen (voornamelijk Zuid-Europa). Je begint je dag/avond op de loods in Den Haag/Rotterdam en vanaf daar zal het grote avontuur beginnen!

Nadat de wagen geladen is door jou en je collega’s en je de planning goed hebt doorgekregen ga je op pad. Aangezien de meeste ritten voornamelijk richting Zuid-Europa zullen zijn ben je niet diezelfde avond weer thuis! Houd er rekening meer dat je elke keer 1 tot 3 weken van huis bent. Wij hoeven je natuurlijk niets meer uit te leggen over het werk als CE-chauffeur en de regels maar wat wel goed is om te weten is dat je bij aankomst mee helpt met de verhuizing. Zo ondersteun jij het verhuisteam met de klus en vind je fysiek zwaar werk dus geen probleem. Eigenlijk ook best lekker om even in beweging te zijn nadat je zo lang in de wagen hebt gezeten toch?
Hierbij kun je denken aan het lossen van de vrachtwagen, het uitpakken van de eventuele meubels/goederen, het monteren en/of demonteren van goederen en deze uiteindelijk op de juiste plek neerzetten/bevestigen. Afhankelijk van hoe groot de klus is zal je dus een paar dagen/weken in het buitenland verblijven.

Let op: als er te weinig internationale ritten zijn zal je worden ingepland op de binnenlandse ritten. Wel zo fijn om te weten dat onze opdrachtgever er dus alles aan doet om je aan het werk te houden.

Wat wij bieden

Benieuwd wat de opdrachtgever je kan bieden?:

 • Een bruto maandsalaris in schaal D6 (circa €2650 excl. toeslagen)
 • Wekelijkse verloning
 • Reiskostenvergoeding
 • Fulltime werk
 • Mogelijkheid om bij een juiste klik in dienst te treden bij de opdrachtgever
 • Werken in een innoverend en groeiend bedrijf

Wat wij vragen

Ben jij die sterke CE-chauffeur? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet:

 • Je beschikt over rijbewijs CE, code 95 en een geldige digitale chauffeurspas
 • Je bent flexibel, communicatief en stressbestendig
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je kunt een VOG overleggen
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag/Westland/Delft/Rotterdam
 • Je bent energiek en lichamelijk fit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever (en jóúw toekomstige werkgever) is een logistieke dienstverlener in de regio van Den Haag/Rotterdam. Zij zijn al tientallen jaren voornamelijk gespecialiseerd in particuliere- en projectverhuizingen en het monteren/demonteren van allerlei spullen. Waar onze opdrachtgever veelal in Nederland actief is worden er ook verhuizingen naar het buitenland georganiseerd o.a. naar Spanje, Portugal, Frankrijk, Zwitserland, België en Engeland. De opdrachtgever is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Rotterdam en Westland.

Solliciteren

Ben jij de ervaren CE-chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent