Operator ploegen

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Eersel
Salaris € 2250,- tot € 2650,- per maand
Direct naar:
Meerdere fulltime operator functies met een goed salaris, rondom Eindhoven - Tilburg - Den Bosch

Dit ga je doen

Ben je een ervaren operator en zoek jij een nieuwe, vaste fulltime baan? Voor diverse bedrijven in de omgeving van Eindhoven zoeken we serieuze kandidaten die een nieuwe werkgever zoeken waar ze een mooie toekomst hebben. Het gaat om twee bedrijven in diervoeding, een bedrijf dat medicijnen produceert en verpakt, een grote bakkerij en een bedrijf in AGF (aardappelen, groente en fruit). Het gaat in alle gevallen om een baan die direct of na een uitzendperiode van een half jaar leidt tot een contract in dienst bij het bedrijf zelf.

De functies zijn voornamelijk in ploegen, maar een is er in dagdienst. Qua taken varieert het van operator aan éen machine tot operator aan een machinelijn tot procesoperator waarbij je vanuit de controlekamer het hele proces stuurt.

Dit krijg je

Samen bespreken we wat jij zoekt en welke baan of welk bedrijf hierbij het beste past. Doorsnee genomen moet je bij de bedrijven waar we momenteel voor werken denken aan onderstaande voorwaarden:

  • Een loon van tussen de 2250,- en 2750,- bruto per maand
  • Ploegentoeslagen (bovenop bovenstaand loon)
  • Alle bedrijven kennen een prettige en professionele werksfeer waar je als medewerker nog oprecht wordt gewaardeerd
  • Uitzicht op een vast dienstverband (direct of na de eerste uitzendperiode, het is dus GEEN tijdelijk werk)

Dit ben je

Als je een stabiele werkervaring als operator hebt opgebouwd en je een positieve referentie kunt overleggen, doe je er goed aan om te reageren. We bieden goede, serieuze functies, wat betekent dat we ook goede en serieuze kandidaten zoeken. Je bent positief ingesteld, goed in je werk en je houdt er van om gewaardeerd te worden om wat je bijdraagt!

Hier ga je werken

In een gesprek bespreken we samen de bedrijven. Daarbij kunnen we kijken naar de producten die worden gemaakt, de functie zelf, de werksfeer, de arbeidsvoorwaarden en meer. We hebben functies in de straal Hapert - Tilburg - Oirschot - Eindhoven - Den Bosch - Uden - Helmond - Weert - Venlo. We denken vooral vanuit jouw behoeftes en koppelen daar samen de passende werkgever aan.

Interesse?

Onze klanten hebben de zoektocht naar personeel toevertrouwd aan WerkTalent Eindhoven.

Als je op deze vacature solliciteert, nemen we eerst telefonisch contact met je op om vast wat informatie door te nemen. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op de verschillende banen en op jouw wensen en ambities, zodat je kunt bepalen welke baan het beste bij jou past. Natuurlijk maken we ook persoonlijk kennis.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken? Solliciteer dan direct of bel of app naar: 06 – 13189847 of mail naar: joondeberg@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent