Leerling monteurs

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Weet jij van aanpakken, ben je vastberaden om een vak te leren en opgeleid te worden door een mooi familiebedrijf uit Breda?

Over de functie

Ondanks dat je nog geen ervaring hebt ga je vanaf je eerste dag samen met een collega op pad naar mooie klussen door het hele land heen, het is namelijk de bedoeling om een wijk in een grote stad van warmte te te voorzien. Dit ga je doen door samen te bouwen aan een mooi netwerk van leidingen die er voor zorgen dat ieder huis afzonderlijk van een aangename temperatuur voorzien kan worden. Samen met je collega's zorg je er voor dat al het leiding materiaal ook op de werklocatie komt, dit logistieke proces wordt goed in de gaten gehouden door de projectleider en uitvoerder.

Je begint bij ons bedrijf als leerling, wordt bij de hand genomen door een ervaren buddy en vervolgens ga je door middel van opleidingen en cursussen het vak nog beter leren!

Hoe kun je jouw werkzaamheden het beste omschrijven?
– Montagewerkzaamheden aan nieuw aan te leggen leidingen;
– Reparatie van schades en vervanging- en onderhoudswerkzaamheden;
– Kabels en leidingen traceren;
– Tekeningen lezen;
– Productielijsten invoeren.

Wat wij bieden

  • Werken bij een tof en informeel bedrijf met een goede werksfeer;
  • Prima arbeidsvoorwaarden en in totaal bijna 40 vakantiedagen;
  • Opleidingen en cursussen die volledig door het bedrijf betaald worden;
  • Een full time functie waarbij je na goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd kan verdienen;
  • Je wordt altijd op maat ingewerkt door ons. Hoe meer je kunt als je bij ons binnen stapt, hoe minder we je hoeven bij te leren;
  • Wanneer je zelfstandig op pad kan krijg je een bus van de zaak.

Wat wij vragen

– VMBO werk- en denkniveau;
– Rijbewijs B;
– VCA basis en BHV certificaat is een pré;

Maar nog meer vinden wij het belangrijk dat je flexibel bent en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast vindt je het leuk om in de buitendienst te werken en je vindt het niet erg om vies te worden. Bovendien werk jij nauwkeurig en kun je werken onder tijdsdruk.

Het is ook wel handig wanneer je in de omgeving van Roosendaal, Waalwijk en Tilburg woont.

Over het bedrijf

Bij onze klant heerst een gezellige en open cultuur op de werkvloer. Dit komt omdat het van oorsprong een familiebedrijf is, deze sfeer hangt er dan ook nog steeds. Je werkt vaak in een kleinschalig team aan mooie opdrachten door het hele land en in het buitenland. Het komt ook voor dat je in de kost gaat, je slaapt dan in een hotel of op aan vakantiepark. Hier moet je dus wel voor open staan!

Solliciteren

Op het moment dat je deze fulltime functie ziet zitten, vast werk zoekt en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en een tweede gesprek met de bedrijfsleider!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent