Logistiek Medewerker Allround

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een functie binnen een breed speelveld en bijkomende verantwoordelijkheden? Als wij op jou kunnen bouwen en je bent technisch onderlegd, lees snel verder!

Over de functie

Op de logistieke afdeling is een plekje vrijgekomen voor een verantwoordelijke Allround Logistiek Medewerker binnen een technische werkomgeving in de Hoeksche Waard.

Let op: zoek jij een baan waar je de hele dag op de heftruck aan het rijden bent, stop dan hier...
Zoek jij een baan waar je verantwoordelijk bent voor de inbound, controleren en verwerken, wegzetten, omgaan met documentatie en papierwerk, en gereedmaken van product, dan is dit juist voor jou interessant!

Door jouw affiniteit met techniek heb je feeling met de producten waar je mee komt te werken: oplossingen op maat die gebruikt worden in de land en tuinbouw, drinkwatersector, utiliteit en brandpreventie.

Binnen het magazijn van onze relatie vervul jij een sleutelrol binnen het magazijn, samen met twee andere collega’s. Bij binnenkomst controleer je zorgvuldig op eventuele schades en zul je in sommige gevallen producten moeten demonteren of assembleren. Omdat jij over het magazijnbeheer gaat zet je alles op de juiste plek weg en verwerkt dit op een juiste manier in de systemen en op papier. De producten worden weggezet met de heftruck, en natuurlijk moeten de orders die geleverd gaan worden die dag ook klaargezet worden.

Wat wij bieden

• Werken binnen een internationale setting met potentie
• Reiskosten
• Een fulltime baan voor de lange termijn
• Vanaf dag één worden jou verantwoordelijkheden toevertrouwd
• Je werkt in een klein, hecht team

Wat wij vragen

Je bent zorgvuldig en hebt een oplettende blik. Samenwerken en een goede klik met het team zijn hierbij een belangrijk onderdeel van de functie. Je werkt in een klein bedrijf binnen een internationale setting, er zijn volop ontwikkelingen en er heerst een informele sfeer.

• Ervaring in de logistiek/in een magazijn, en/of binnen een technische omgeving
• Technisch aangelegd; je werkt met o.a. filters, meters, afsluitingen, regelaars
• Administratief sterk en kunt overweg met computers en systemen
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• Heftruck certificaat is niet vereist

Over het bedrijf

Jouw werklocatie bevindt zich in de Hoeksche Waard. Wij zoeken nieuwe collega's die ofwel in die omgeving wonen, ofwel Dordrecht of Rotterdam Zuid (of nabijgelegen dorpen/steden zoals Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk). Een auto is wel essentieel. Onze relatie is een belangrijke toeleverancier van producten die gebruikt worden in de land en tuinbouw, drinkwatersector, utiliteit en brandpreventie.

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze baan? Stuur ons dan je cv via de button 'Solliciteer'. Een motivatiebrief vinden we leuk, maar nog beter is een goed onderbouwd verhaal in ons eerste telefonisch contact.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent