Metaalbewerker in dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Sleutel jij graag aan scooters of auto’s? Heb jij enige ervaring in de techniek? En wil jij meer leren? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een topper die zich wilt ontwikkelen binnen het bedrijf! Deze organisatie is gespecialiseerd is het produceren van medische vriezers en klimaatkasten die over de hele wereld verkocht worden aan Ziekenhuizen. Je bent verantwoordelijk over de meest moderne machines o.a. lasrobots en lasersnijmachines. CNC gestuurde machines voor de bewerking mogen dan ook niet ontbreken.
Je bent hier geen nummertje maar een echte collega! Deze organisatie vind het belangrijker dat je affiniteit hebt met techniek dan veel ervaring. Zij zullen jou van A tot Z meenemen binnen het bedrijf en jou de ervaring geven tot een ervaren metaalbewerker.
Jouw werkzaamheden bestaan uit het:
• Leren ponsen, kanten, lassen en stralen
• Het leren van een CNC gestuurde machine bedienen
• Het bewerken van het metaal en het leren van het gereedschap op te de juiste manier

Van maandag t/m vrijdag worden de technische werkzaamheden verricht in dagdienst: van 07.45 tot 16.30 uur.
 

Wat wij bieden

• Elke donderdag ontvang je salaris
• Salaris tussen de €1900,- en €2300,- bruto per maand, afhankelijk van leertijd en ervaring
• Fulltime baan voor de langere termijn en na 6 maanden een kans op een vast dienstverband
• Veel leerprocessen binnen het bedrijf
• Een gezellig en gemotiveerd team waar je straks in komt te werken


Het bedrijf is gevestigd in Tilburg 28 minuten rijden van ‘s-Hertogenbosch/Den Bosch, 16 minuten rijden van Waalwijk en 28 minuten van Breda.

Wat wij vragen

• Je wil graag een fulltime baan voor een langere tijd
• Je hebt een VMO/MBO werkt- en denkniveau
• Je wilt graag werken in een metaal omgeving
• Je kan netjes en secuur werken
• Je woont in de regio van Waalwijk, Den Bosch, Breda of Tilburg
 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat op dit moment 50 jaar, 50 jaar waar veel is gebeurd op positief gebied. Vanaf de jaren 80 zijn zij uitgebreid met een eigen verkooporganisatie voor in de zorgsector. Een van hun kwaliteiten is goed luisteren naar de behoeften van gebruikers, door deze kwaliteit uit te oefen staan ze nu waar ze willen zijn en waar ze ook nog veel meer kunnen groeien. De productie hebben ze in eigen beheer en kunnen ze dus aan veel wensen en eisen van de klanten voldoen.

Solliciteren

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! Wij bespreken met jou wat relevant is voor de functie en houden rekening met jouw wensen. Met een beetje hulp van jou gaan wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij een vaste baan krijgt

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Dat kan via: 06 – 13 99 60 27 of mail naar: maritschalken@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent