Magazijnmedewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Vlaardingen
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Ben jij overdag en in de nacht beschikbaar? Ben jij een doorzetter en spreken laad en los werkzaamheden jou aan? Heb jij al ervaring en beschik je over eigen vervoer? Meld je dan snel aan!

Over de functie

Een bruto maandsalaris tussen de €1.700 en €1.900

Wat voor werk ga jij doen?
Je houdt je bezig met de werkzaamheden in het magazijn/de loods. Je zorgt ervoor dat alles in de trucks word geladen en dat de trucks gelost worden. Je maakt de zendingen klaar voor transport en zorgt ervoor dat alles goed gaat. Je controleert alle zendingen die binnenkomen op juistheid en hier ben je verantwoordelijk voor. Als er fouten ontstaan zijn grijp jij in zodat er niet meer fouten zullen ontstaan. Naast alle andere werkzaamheden help je je collega’s als dat nodig is en houd je je bezig met overige werkzaamheden in de loods.

Je werktijden zijn verschillend, de functie is fulltime. Je werkt de ene week dagdiensten en de andere week nachtdiensten, in het weekend ben je meestal vrij.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever heeft je heel wat te bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1.700 en €1.900 o.b.v. 40 uur p/w. (exclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten in de vorm van 'week op - week af'
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%
 • Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Wat wij vragen

Onze opdrachtgever vraagt het volgende van je:

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met laden en lossen
 • Je hebt eigen vervoer (auto/scooter)
 • Je hebt de wil om te werken in ploegendiensten (dag/nacht)
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent fysiek sterk en betrouwbaar

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam, namelijk in het industriegebied Vondelingenplaat. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Solliciteren

Ben jij dé logistiek medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent