Procesoperator - 3 ploeg, weekend vrij

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oegstgeest
Salaris € 2100,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Werken in een ploegendienst als procesoperator maar in het weekend lekker vrij? Lees verder!

Over de functie

In deze functie kom je te werken in een 3-ploegendienst met de weekenden vrij.
Je zal beginnen op 1 van de 4 afdelingen: het brouwhuis, verdamphuis, droog toren of de verpakkingsafdeling. Het zal zo'n 6 maanden duren voor je een afdeling volledig onder de knie hebt, waarna je zal doorstromen naar één van de volgende afdelingen en loonsverhoging zal krijgen. Wanneer je alle afdelingen onder de knie hebt ga je rouleren tussen de verschillende afdelingen, op deze manier wordt het werk nooit saai!

Wat wij bieden

Een fulltime functie van 40 uur per week
Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband
Een bruto startsalaris van €12 per uur, exclusief 20% ploegentoeslag in de late dienst
Een 3 ploegenrooster (06:00 - 14:00, 14:00 - 22:00, 22:00 - 06:00)
Altijd in het weekend vrij
Je wordt uitgebreid ingewerkt tot volledig operator

Wat wij vragen

Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal is het belangrijk dat je aanleg hebt om verbanden te zien en processen kan doorgronden. Als je al ervaring hebt in de industrie is dit een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vriendelijke en platte organisatie welke al decennia lang is Leiden in gevestigd. Er werken ongeveer 25 medewerkers waardoor iedereen elkaar bij naam kent, absoluut geen nummertjes hier! Ook op management vlak is dit een open organisatie en ben je altijd welkom om binnen te stappen als er wat is. Kortom een opdrachtgever die zijn medewerkers niet alleen in goede maar ook in mindere tijden bijstaat. Gezelligheid wordt ook veel waarde aan gehecht, zo wordt er meer malen per jaar een uitje georganiseerd in de vorm van bijvoorbeeld een barbecue. Ook ondernemen de medewerkers zelf leuke activiteiten, zoals viswedstrijden of gezamenlijk voetbal kijken.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent