(Aankomend) Hovenier

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een functie in de buitenlucht waarbij je kan doorgroeien?

Over de functie

Elke dag zorg jij met je collega voor het aanleggen van tuinen en het onderhouden hiervan. Dit kan af en toe fysiek werk zijn, want er moeten tegels gesjouwd worden. Je start met het onderhouden van tuinen en naar verloop van tijd kan je doorgroeien naar de aanleg. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je, je eigen projecten gaat draaien.

Wat wij bieden

Je krijgt een fulltime (+/- 38 uur) afwisselende functie met vast werk. Qua salaris kan je tussen de €1700 - €1950 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Verder zijn er voldoende mogelijkheden tot het behalen van certificaten en bieden wij een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een collega die leergierig, fysiek sterk en enthousiast is. Je bent niet bang om vies te worden en je bent full time beschikbaar. Ook beschik jij over een rijbewijs B.

Over het bedrijf

Voor een hovenier in de regio Westland (in de buurt van Den Haag en Delft) zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vind om buiten te werken. Het bedrijf bestaat nu ruim 30 jaar en heeft tot op heden 13 vakkundige en gezellige medewerkers in dienst. Zij houden zich bezig met o.a. tuinonderhoud, ontwerp en tuinaanleg. Het bedrijf staat voor service en kwaliteit, en vindt het vooral belangrijk dat jij in het team past.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent