(Aankomend) Teamleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2300,- per maand
Direct naar:
Zoek jij naar een baan waar je de leiding hebt over een specifieke afdeling? Lees dan snel verder!

Over de functie

Wij zijn op zoek voor een verpakkingsbedrijf naar een (Junior) Teamleider groente en fruit. Na een gedegen inwerkperiode krijg je de leiding over een productielijn. Ook ben je verantwoordelijk over de planning, aansturing en kwaliteit van jouw productielijn. Je stuurt de productiekrachten aan en geeft aan waar nodig als er iets niet goed gaat. Het bedrijf waarbij je komt te werken verpakt groente en fruit en heeft diverse verpakkingsmogelijkheden. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je Teamleider wordt van een specifieke afdeling.

Wat wij bieden

Naast een gezonde en koele werkomgeving met dagelijks vers groente en fruit kan je een afwisselende fulltime functie verwachten. Je krijgt vast werk met voldoende doorgroeimogelijkheden. Qua salaris kan je tussen de €1800 - €2350 bruto per maand verwachten.

Wat wij vragen

Wij zoeken een nieuwe collega die full time beschikbaar is en bereidt is tot het maken van een extra uur. Je hebt er zin in en vindt het geen probleem om vroeg op te staan! Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur beschik je ook nog over wat ervaring in de AGF sector.

Over het bedrijf

Voor een verpakking bedrijf gespecialiseerd in groente en fruit zijn wij op zoek naar een (junior) productieleider AGF. Het bedrijf is gespecialiseerd in het flowpacken, ompakken en sealen van zowel groente als fruit. Je komt te werken in De Lier (in de buurt van Rotterdam, Delft en Den Haag). Het huidige team bestaat uit 9 personen.

Solliciteren

Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Daan Bekkers is bereikbaar via 0174-612690
Bedankt voor je getoonde interesse.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent