Business partner | Manager WerkTalent

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Haarlem
Salaris € 3250,- per maand
Direct naar:
“Wij zien het anders"€3250,- per maand + 25% winstuitkering

Over de functie

Ben je ondernemend, ambitieus en een winnaar? Wil je sneller groeien en stappen maken in de arbeidsbemiddeling dan mogelijk is bij je huidige werkgever en wil je profiteren van de vrijheden en inkomsten die horen bij ondernemerschap zonder daarvoor vanuit je eigen vermogen te investeren? Word dan Business Partner bij WerkTalent. 

Hoe ziet je gemiddelde dag eruit in deze fulltime functie?
Omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen vestiging is je werkdag eigenlijk nooit hetzelfde. Je bepaalt zelf hoe de dag gaat verlopen. Een voorbeeld van zo maar een dag in de week…

‘s Ochtends start je de dag samen met je team met een lekker kopje koffie (of thee). Niet vergeten de belangrijkste vraag van de dag te stellen: Zit iedereen lekker in z’n vel!? Vervolgens bespreek je de aandachtspunten voor vandaag, de intakes die plaats gaan vinden en de vacatures en kandidaten waarvan jullie vinden dat die prioriteit hebben. Samen bedenk je welke mogelijkheden er zijn voor de beurs die binnenkort bij jullie in de buurt is en wie wat gaat doen. Nadat je een aantal klanten aan de telefoon hebt gehad om te horen hoe de eerste indruk van de kandidaat was stap je in de auto en ga je nog even langs bij één van je vaste klanten om met de directeur de onlangs opgestarte wervingscampagne te evalueren. Net voor het middaguur kom je terug op de vestiging om gezellig samen te lunchen. Het is druk, maar met z’n allen doen jullie er na de lunch alles aan om die ene aanvraag voor morgen nog te voorzien. Gelukkig meldt iemand zich via Facebook aan en zitten jullie aan het eind van de dag met een drankje en een glimlach de succesvolle dag te evalueren. Terwijl je naar huis rijdt schiet er nog een idee in je hoofd:"Straks meteen nog even uitwerken, want dit gaat morgen business opleveren!”

Allereerst is deze baan voor jou een kans om alles uit jezelf te halen en aan je eigen toekomst te werken. Wat ons betreft blijft het namelijk niet bij 1 vestiging, maar is de sky the limit. WerkTalent wil doorgroeien naar 50 vestigingen en daar hebben we ook jou hard bij nodig. Dit betekent veel ruimte voor initiatief, persoonlijke ontwikkeling en kan je je ondernemersgeest de vrije loop laten.

Wat ga je doen? 

 • Realiseren van de door jouw gestelde begroting voor jouw vestiging: 
  Dit is het uitgangspunt van de samenwerking. Je vrijheid is groot, maar dit doel moet wel behaald worden, daar investeren wij tenslotte in. Uiteraard zijn wij er altijd voor je als je even wilt sparren. 
 • Coachen van jouw medewerkers:
  Het is aan jou om het maximale uit je mensen te halen. Graag willen we dat onze mensen zich ontwikkelen en kansen krijgen binnen WerkTalent zodat ze op den duur hun eigen vestiging kunnen krijgen. De WerkTalent Academy ondersteunt je hierin.
 •  Uitbouwen van je klantenbestand:
  Wat is je strijdplan? Hoe ga je de markt veroveren? Waarop ga je je richten? Dagelijkse vraagstukken waarop alleen jij het antwoord hebt. Vanuit het Shared Service Center kun je hiervoor alle online en offline tools krijgen die je nodig hebt.
 • Communiceren met de Operationeel Directeur over successen en afwijkingen:
  Ondernemen doe je samen. Zowel de voordelen als de nadelen willen we graag met je delen. Open communicatie hierin is dan ook zeer belangrijk.

Wat wij bieden

Ben jij op zoek naar een functie waar jij je eigen vestiging kan runnen? Vind je het leuk om met je poten in de klei te staan als meewerkend voorman/vrouw? Hou jij van een commerciële uitdaging? Dan is deze functie echt wat voor jou!

 • Salaris is € 3.250,- per maand op fulltime basis (+ 25% winstuitkering)
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. auto, laptop en telefoon
 • Dagelijkse gezamenlijke gratis lunch met je collega’s
 • Locatie is samen te bepalen

Wij zorgen ervoor dat je werkt in de plaats waar je je thuis voelt en waar je netwerk zich bevindt.

Wat wij vragen

Wie zoeken we? 

We kijken allereerst naar jou. Als persoon. Hebben we een klik? Deze uitdaging gaan we namelijk beiden aan voor langere tijd (vaste baan). Wel zo fijn als we het met elkaar kunnen vinden. Daarnaast is het handig als je deze 5 punten kunt afvinken:

 • MBO of HBO denk- en werkniveau  
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de uitzendbranche
 • Ambitie om stappen te maken in je carrière
 • Ondernemersgeest
 • Fulltime beschikbaar

Jouw competenties:
 • Energiek
 • Gedreven
 • Kartrekker
 • Meewerkend voorman
 • Doorzettingsvermogen
 • Winnaars- en "get-it-done"-mentaliteit

Over het bedrijf

WerkTalent is een ambitieus, ondernemend en groeiend bedrijf met een geheel eigen gezicht. “Wij zien het anders” is dan ook onze lijfspreuk. Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen, specialist zijn in wat je doet, duidelijk en eerlijk zijn in wat je kan en vooral verbinden en bouwen aan lange termijnrelaties. Onze vestigingsmanagers noemen we niet voor niets Business Partners. Dit ben je voor je medewerkers, voor je klanten en voor onze organisatie. Door samen te werken, samen succesvol te zijn.

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of deze functie jou past als een goed zittende jas? Dan maken wij graag kennis met jou om onder het genot van een kopje koffie of thee jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kijk ook alvast even op www.werkenbijwerktalent.nl voor meer info over je nieuwe werkgever!

Deel via social media:
Albert van der Vliet

Albert van der Vliet

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent