Logistieke Handyman

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1900,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag met je handen? Heb je ervaring als klusjesman en heb je daarnaast ook ervaring in de verhuizing? Beschik je over eigen vervoer? Lees dan snel verder!

Over de functie

Houd jij ervan om met je handen bezig te zijn en is geen klus te gek? Mooi! Want als handyman ben jij dé persoon die inzicht heeft in allerhande klussen van onze opdrachtgever.

Hoe ziet jou dag eruit? Je begint je dag op de loods waar je met je collega’s (chauffeurs en verhuizers) eerst de ochtend doorneemt en de planning voor die dag. Daarna vertrekken jullie naar het project waar je op dat moment een klus voor de boeg hebt. Aan jou de taak om hier als ervaren klusjesman te laten zien wat je in huis hebt! Je houdt je onder andere bezig met:

• Het monteren en demonteren van meubels
• Het aansluiten en ophangen van lampen, schilderijen en wanddecoraties
• Het aansluiten van nieuwe/gebruikte apparatuur
• Kleine herstelwerkzaamheden

De klussen die je doet kunnen dus variëren en dit maakt je werkdagen nooit hetzelfde. Voor veel klanten is het namelijk erg fijn dat hun spullen op een veilige en nette manier worden geplaatst. Door jouw perfecte inzicht in de constructie van verschillende producten zal alles altijd netjes op zijn plek staan/hangen. Let op: de begintijd is altijd duidelijk maar de eindtijd niet! Je gaat natuurlijk niet halverwege de klus naar huis dus afhankelijk van de drukte en de omvang van de opdracht kan je de ene keer om 16:00 uur klaar zijn en de andere keer later op de dag.

Wat wij bieden

Benieuwd wat de opdrachtgever je kan bieden?:

Een bruto salaris van €2.000,- op basis van een 40-urige werkweek
(Bruto €1900,- + €0,62 netto TLN vergoeding!)
Wekelijkse verloning
Fulltime werk vanaf september
Mogelijkheid om bij een juiste klik in dienst te treden bij de opdrachtgever
Werken in een innoverend en groeiend bedrijf

Wat wij vragen

Ben jij die handige handyman? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet:

Je hebt aantoonbare ervaring als klusjesman/handyman
Je bent flexibel, communicatief en stressbestendig
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
Je kunt een VOG overleggen
Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag/Westland/Delft/Rotterdam
Je bent energiek en verzorgd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever (en jouw toekomstige werkgever) is een logistieke dienstverlener in de regio van Den Haag/Rotterdam. Zij zijn al tientallen jaren voornamelijk gespecialiseerd in particuliere- en projectverhuizingen en het monteren/demonteren van allerlei spullen. Waar onze opdrachtgever veelal in Nederland actief is worden er ook verhuizingen naar het buitenland georganiseerd o.a. naar Spanje, Portugal, Frankrijk, Zwitserland, België en Engeland. De opdrachtgever is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Rotterdam en Westland.

Solliciteren

Ben jij de ervaren handyman die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-243-7383 of stuur een mailtje naar dennisdeman@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent