Voorman verhuizingen

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2200,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Ben jij fulltime beschikbaar en heb je aantoonbare ervaring als voorman in de verhuizing? Kan jij een VOG overleggen en ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag? Lees dan snel verder en solliciteer!

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf in de regio van Den Haag/Rotterdam. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in particuliere- en projectverhuizingen en het monteren/demonteren van allerlei spullen. De opdrachten worden gewoonlijk door heel Nederland uitgevoerd maar in dit geval zal je met name in de regio Den Haag aan de slag gaan. Onze klant is makkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Rotterdam en Westland.

Dit krijg je

Als meewerkend voorman bij onze opdrachtgever houd jij je met name bezig met één en hetzelfde project binnen Den Haag. Het gaat hier om grote verhuizingen waarbij jij zorg draagt voor het veilig vervoeren en opslaan van producten en goederen. Maar hoe ziet jouw dag er uit? Je start dagelijks op de loods waar je met een bakkie koffie in de hand de planning voor die dag doorneemt met je collega’s. Waar gaan jullie heen, welke klus is het en binnen welk tijdsbestek moet de klus geklaard zijn? Zodra alles duidelijk is ga je op pad.

Naast het feit dat je meehelpt met het veilig verhuizen van allerlei goederen heb je als voorman nog een aantal extra taken. Jij bent namelijk degene die de leiding heeft over je collega’s oftewel de verhuizers die op die dag met jou mee zijn naar de klus. Je draagt zorg voor het draaiboek van die dag en je bepaalt welke hulpmiddelen ingezet moeten worden. Je coördineert alle werkzaamheden omtrent het project en je houdt de administratie bij zoals het registreren van ingezet materieel, eventueel meerwerk en de urenverantwoording van de inhuurkrachten. Jij bent te allen tijde het aanspreekpunt voor je collega’s én de klant! Ook de veiligheid dient gewaarborgd te blijven onder jou toeziend oog. Jij bent de leidinggevende en het is dan ook jou verantwoordelijkheid dat alles optimaal verloopt.

Let op: De dag start meestal vroeg in de ochtend maar een daadwerkelijke eindtijd is vaak niet duidelijk. Waarom niet? Omdat het werk pas klaar is als alle klussen voor die dag gedaan zijn oftewel; loopt een klus uit dan kan het best zijn dat je niet voor 17.00 uur terug bent bij de loods. Met jou flexibele instelling is dit natuurlijk geen enkel probleem!

Dit ben je

Voor de functie van voorman zijn wij op zoek naar iemand die aan de volgende eisen kan voldoen:

• Je hebt aantoonbare ervaring binnen de verhuizing als leidinggevende
• Je bent in staat tot fysiek (zwaar) werk en administratieve taken
• Je kunt een VOG overleggen
• Je bent communicatief sterk, sociaal en je hebt leidinggevende capaciteiten
• Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag/Westland
• Je beschikt minimaal over rijbewijs B en eigen vervoer

Hier ga je werken

Wij kunnen je het volgende bieden als je aan de slag gaat als voorman:

• Een bruto salaris van circa €2.200,- per maand op basis van een 40-urige werkweek
• Wekelijkse verloning
• Aan de slag op een langdurig project (per september)
• Fulltime werk (32-40 uur per week)
• Werken in een gemotiveerd en gezellig team
• Bij gebleken geschiktheid tijdens de uitzendperiode kans op een vaste aanstelling!

Interesse?

Ben jij de ervaren voorman die wij zoeken? Wij komen graag met je in contact!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent