Productiemedewerker in dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dongen
Salaris € 1750,- tot € 1850,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag werken binnen een groeiend internationaal bedrijf en ben jij op zoek naar een stabiele baan voor een langere tijd? Dit bedrijf biedt nog veel meer!

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een productiemedewerker die zich graag wilt ontwikkelen binnen het bedrijf. Binnen deze organisatie worden recepten gemengd voordat er kleine granulaat blokjes gemaakt kunnen worden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de Plastic industrie, parelmoer, graniet en andere speciale effecten. Als productiemedewerker ben jij een heel belangrijke schakel in het proces, zonder jou komen er geen juiste producten uit de machines. Jij volgt de recepturen volgens de planning en kan hier goed zelfstandig mee aan de slag door de juiste hoeveelheden af te wegen, het recept klaar te mengen en de zakken (van 15 tot 20 kilo) klaar te zetten. In tussentijd is het van belang dat er wordt gecontroleerd of het mengen gaat zoals het hoort en meldt je eventuele storingen en/of verbeterpunten. Je zorgt dat het eindproduct in de juiste zakken en containers komen. Als je deze werkzaamheden hebt verricht, breng je vervolgens de zakken en containers naar de productie.

Van maandag t/m vrijdag wordt de productie gedraaid in dagdienst: van 06.00 tot 14.30 uur.

Dit krijg je

• Salaris tussen de € 1750,- en €1850,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
• Elke donderdag ontvang je salaris
• Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen naar operator
• Fulltime baan voor de langere termijn en na 6 maanden een kans op een vast dienstverband
• Prettige werksfeer en schone werkomgeving
• Vanaf 10 km een reiskostenvergoeding

Het bedrijf is gevestigd in Tilburg, 30 minuten rijden van 's-Hertogenbosch/Den Bosch, 18 minuten rijden van Waalwijk en 25 minuten van Breda.

Dit ben je

• Je bent fulltime beschikbaar in dagdienst
• Je hebt een MBO werk en denk niveau
• Je wilt graag werken in een productieomgeving
• Je wilt jezelf zien groeien binnen het bedrijf
• Je woont in de regio van Waalwijk, Den Bosch, Breda of Tilburg

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is producent en leverancier van kleurstoffen voor de kunststofindustrie in de Benelux. De producten worden ingezet in de verwerkingsprocessen zoals: spuitgieten, folie blazen, voeding, reinigingsproducten etc. Deze organisatie is actief in 6 landen wereldwijd. Op de locatie waar jij te werk wordt gesteld werken gemiddeld 30 personen.

Interesse?

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging in Tilburg plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! In dit gesprek bespreken we de functie en het bedrijf, maar ook jóuw wensen en ambities. Dat is tenslotte ook belangrijk!

Als dat van deze vacature is, plannen we een afspraak in en begeleiden we het verdere proces van A tot Z.

Ben je enthousiast geworden van de bovenstaande vacature en wil je meer weten? Bel, mail of stuur een WhatsApp naar Marit: 06-13 99 60 27 | maritschalken@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent