ICT Werkplekbeheerder

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Heb jij kennis van HP-hardware, Dymo Labelprinters en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Over de functie

Als ICT Werkplekbeheerder kan je zelf storingen oplossen. Je lokaliseert de storing en zorgt ervoor dat de betrokken medewerker(s) zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Je draagt zorg bij een stabiele werkomgeving (dit samen met ons ICT-bedrijf Veneco). Binnen onze organisatie streven wij ernaar dat de storingen binnen een x aantal uren worden opgelost. 

Je bent als werkplekbeheerder flexibel in je werktijden aangezien de werktijden kunnen fluctueren tussen 05:00 – 20:00 uur. Dit houdt niet in dat dit jouw werktijden worden, maar er wordt wel van je verwacht dat je stand-by staat. Mocht er ergens een systeem bijvoorbeeld niet werken moet dit wel snel verholpen kunnen worden, vaak kan dit op afstand. Flexibiliteit is dus gewenst in deze functie van ICT werkplekbeheerder.

Omdat we meerdere locaties hebben in Maasdijk, Poeldijk en Rotterdam heb je een afwisselende agenda. Je vaste werkplek bevindt zich in Maasdijk (in de buurt van Den Haag en Delft) maar dit kan dagelijks variëren. Het betreft een zelfstandige rol waarin wij teamwork, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende functie bieden wij jou ook het volgende:

•    Ruimte om mee te denken aan verbetertrajecten
• Full time functie met vast werk
•    Wij bieden een salaris en goede arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kwaliteiten en werkzaamheden
•    Een informele werkomgeving met korte lijnen
•    Gedreven en enthousiaste collega’s
•    Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel
•    Volop doorgroeimogelijkheden, om mee te groeien met de organisatie
•    Salaris wat ligt tussen de € 2000 – € 3000 bruto op basis van 40 uur.

Wat wij vragen

Naast kennis van HP-Hardware en Dymo Labelprinters verwachten wij ook:

  •     Fulltime beschikbaar
  •     Flexibel 
  •     Uitgebreide kennis van Microsoft Office
  •     Woonachtig in de regio Westland
  •     Goede beheersing van de Nederlandse taal
  •     Kennis van Myeasyoffice is een pré

Verder werken wij met de volgende softwareprogramma’s; Easyflex, Flexportal, Greencommerce, Nitea toegangscontrole, Bartender i.c.m. Printerplaza, Ultimo en Exact Software. Heb je kennis hiervan dan is dat mooi meegenomen. 

Over het bedrijf

Sinds 2001 is uitzendorganisatie Looije Verpakkingen B.V. specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit in de dynamische AGF branche. Wij regelen niet alleen professionele vakmensen om groente of fruit te verpakken, maar leveren ook capabele teamleiders om het hele proces te begeleiden. Op deze manier hebben onze opdrachtgevers geen zorgen en staan wij garant voor een betrouwbaar resultaat. Onze aanpak is flexibel en persoonlijk. Door slim organiseren, jarenlange ervaring en innovatieve systemen hoeven wij niet te kiezen tussen snelheid en kwaliteit.
Om verdere groei van Looije Verpakkingen te realiseren en de hoge kwaliteit en servicegraad voor onze klanten te kunnen behouden, zijn we per direct op zoek naar uitbreiding.

Solliciteren

Omdat we vlot willen schakelen hebben we een vaste recruiter in de arm genomen. Paul de Letter werft alle nieuwe collega’s en drinkt als eerste een kop koffie met jou als geïnteresseerde. Hij weet je alles te vertellen over ons bedrijf en de functie. Hij zal het gesprek met je aangaan op een leuke en open manier en je maakt kennis bij WerkTalent in Naaldwijk (onder het genot van een heerlijke kop koffie).

Voor vragen over de functie kan je Paul altijd persoonlijk bellen voor meer informatie. Stuur je sollicitatie door naar hr@looijeagf.nl of neem contact op met Paul via 06-47043936.
Hij maakt graag kennis met je en is nieuwsgierig naar jouw talenten!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent