Facilitair medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sleeuwijk
Salaris € 1500,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Combinatiefunctie! Wij zoeken een facilitair medewerker die weet van aanpakken en zelfstandig op pad gaat met werkbus!

Over de functie

Als facilitair medewerker / medewerker schoonmaak / interieurverzorger ben je het visitekaartje van het bedrijf! Jij zorgt, samen met je collega's voor een schone en frisse omgeving, niet geheel onbelangrijk in deze periode. Je werkt samen met een vast team. Je werkzaamheden bestaan uit het schematisch schoonmaken van winkels die na de (ver-)bouw worden opgeleverd. Wel is het fysiek zwaarder werk. Denk hierbij aan het schoonmaken van panden die opgeleverd moeten worden, algemene ruimtes als bouwketen, wooncomplexen (liften, trappenhuizen, gangen). Kortom het 'grovere' schoonmaakwerk. Na een inwerkperiode wordt je wekelijks zelfstandig op pad gestuurd vanaf Wijk en Aalburg in een werkbus. Wekelijks wordt een planning gemaakt die kan variëren van 24 tot 40 uur in de week. Als persoon ben je dus flexibel ingesteld, weet je van aanpakken en kun je zelfstandig werken.

Men is geïnteresseerd in serieuze kandidaat die op zoek is naar vastigheid. In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer is een vereiste. 

Daarnaast is dit schoonmaakbedrijf ook nog opzoek naar een (leerling) glazenwasser. Spreekt deze functie je aan en zou je er zelfs een combinatiefunctie als facilitair medewerker en glazenwasser van willen maken? Dat is mogelijk! Ze zullen je alle tips en tricks bijbrengen om zo zelf deze combinatiefunctie vorm te kunnen geven. Eigen initiatief wordt dus beloond en gewaardeerd!

Werklocatie: je dag start vanaf Wijk en Aalburg! Afhankelijk van de locaties zal je tussen 07:00 en 18:00 beginnen, en rond 16:00 of 17:00 uur klaar zijn. Flexibiliteit wordt dus wel van je verlangd, geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid. In deze organisatie gaat men met een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een full time (of indien wenselijk part time) baan, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris volgens de schoonmaak cao;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling;
 • Een uitdagende, vaste baan binnen een informele, groeiende organisatie;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;
 • Teamuitjes, borrels.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in de regio Wijk en Aalburg en dit is in de omgeving Gorinchem, Almkerk, Waalwijk, Den Bosch;
 • Je bent in staat fysiek zwaarder werk te verrichten;
 • Een hardwerkend persoon met een klantgerichte houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Fulltime of Parttime (3 dagen) beschikbaar.

Over het bedrijf

Het bedrijf verzorgt een totaal pakket van facilitaire diensten voor de zakelijke markt. Werkzaam bij dit bedrijf maak je deel uit van een hecht team welke altijd voor elkaar klaar staan. Je gaat vaak zelfstandig op pad om je werkzaamheden te verrichten. Het kan variëren van een vaste werkplaats waar je part-time werkt tot fulltime werkzaamheden van diverse objecten. Wil jij ook deel uitmaken van onze familie? Wij maken graag kennis met je!

Solliciteren

Ben jij zelfstandig en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Solliciteer dan via de sollicitatieknop en upload je CV en motivatie. Als je vragen hebt kun je ook altijd bellen naar 06-26977484 .

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent