Monteur binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij een handige duizendpoot met veel technisch inzicht, kennis van elektronica en sleutel je graag aan vervoersmiddelen?

Over de functie

Binnen deze functie in dagdienst ga je aan de slag met de (de)montage van vervoersmiddelen richting de mobiliteitssector. Dit houdt hoofdzakelijk in dat je de producten van onze klant uit elkaar gaat halen, de onderdelen die hergebruikt kunnen worden goed verzameld en andere producten overdraagt aan collega's van een andere afdeling. Voor ieder product krijg je een bepaalde tijd waarin jij je sleutel werkzaamheden moet doen, dit is iedere keer verschillend aangezien ook alle producten die binnen komen erg verschillend zijn. Je hebt zo dus enorm veel afwisseling in je werkzaamheden! Je bent ook bezig met het bouwen van de producten, hiervoor kun jij jouw technische kennis dus goed in de praktijk brengen.

Qua achtergrond is het voor deze functie handig wanneer je kennis hebt van bijvoorbeeld: elektrotechniek en/of mechatronica.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan binnen een gezellig en hecht team;
  • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Betrokken werkgever met aandacht voor jou als persoon;
  • De mogelijkheden om jezelf door te blijven ontwikkelen binnen het bedrijf;
  • Fulltime werken in dagdienst;
  • Na goed functioneren krijg je bij ons opdrachtgever een contract voor onbepaalde tijd.

Wat wij vragen

  • Je bent enthousiast en wilt graag onze producten leren kennen;
  • Gedreven om als monteur een bijdrage aan ons bedrijf te leveren;
  • Technische kennis en inzicht met bijvoorbeeld een werktuigbouwkunde achtergrond;

Je woont in de regio tussen Breda, Waalwijk, Den Bosch en/of Tilburg.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijke speler binnen de mobiliteitsbranche, vanuit verschillende merken leveren zij goederen die soms terug komen voor reparatie. Sommige producten kunnen niet meer gebruikt worden en moeten helaas uit elkaar gehaald worden, de onderdelen die zij dan nog wel kunnen gebruiken gaan het magazijn in voor nieuwe producen van hetzelfde merk.

Solliciteren

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en wellicht ook een tweede gesprek!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent