Logistiek medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bodegraven
Salaris € 2100,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Jij bent verantwoordelijk voor de bestellingen en hier staan mooie verdiensten tegenover. Jaar op jaar wordt dit prachtige familiebedrijf verkozen tot de beste uit hun vakgebied.

Over de functie

Het bedrijf maakt producten voor één grote supermarktketen en levert door heel Nederland. Dit houdt in dat er altijd 24/7 werk is op elk tijdstip van de dag. Als orderpicker / logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste items terecht komen bij de juiste supermarkten.
Naast orderpicken controleer je ook de kwaliteit van de uitgaande goederen. Tevens kan je (als je er voor open staat) op meerdere afdelingen worden ingezet waardoor je all-round te werk kan gaan.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een uitdagende functie met veel afwisseling!;
 • Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een warm familiebedrijf!;
 • Een startsalaris tussen de €2100 en €2250 bruto per maand;
 • Toeslagen op de uren die je buiten de gebruikelijke uren om werkt;
 • Eventuele certificaten voor de heftruck en/of reachtruck zijn via het bedrijf te behalen;
 • Borrels, teamuitjes;
 • Elk half jaar krijgt men kwaliteitstrainingen.


 

Wat wij vragen

 • Je komt uit omgeving Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer;
 • Je bent bereid om te werken in ploegen en bent flexibel inzetbaar ook in de weekenden;
 • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op kwaliteit;
 • Fulltime beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een écht familiebedrijf met topkwaliteit in producten! De bedrijfsprocessen zijn op orde en hygiëne staat bij dit bedrijf voorop! Je gaat werken binnen een stabiel bedrijf die al meer dan honderd jaar bestaat!

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent