Projectleider RGS

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 3700,- tot € 4500,- per maand
Direct naar:
Voor een gerenommeerd onderhoudsbedrijf van vastgoed voor overheidsinstanties en woningcoöperaties zoeken wij een vakbekwame projectleider!

Over de functie

Jij weet dat een project, hoe klein of omvangrijk ook, alleen slaagt met een uitstekende voorbereiding. Hieraan lever je dan ook een belangrijke bijdrage. Onder meer door het uitvoeren van (houtrot)inspecties op locatie, inmeten, tekenen en calculeren. Je zorgt voor een strakke maar realistische projectplanning en stelt rapportages op. Ook regel je vergunningen, maak je afspraken met ketenpartners en doe je de inkoop van de materialen.

Borging van veiligheid, kwaliteit en voortgang heeft tijdens de uitvoering continu jouw aandacht. Je toetst of projecten financieel in controle zijn en of de afgesproken prestaties worden behaald, dit is een groot onderdeel bij het werken volgens RGS. Daarvoor ben je veel op pad. Je organiseert en neemt deel aan de bouwoverleggen en blijft ook daarbuiten intensief communiceren met opdrachtgevers, ketenpartners en bewoners. Op locatie voer je tussentijdse controles uit en stuur je de werkzaamheden waar nodig bij. Ook de eindcontroles neem je voor je rekening.

Zoals je leest komt er binnen deze functie erg veel op je af en komt ervaring als bijvoorbeeld werkvoorbereider ook erg goed van pad, dit zou ook een mooie 2e stap in jouw carrière kunnen zijn als je uit een dergelijke functie als werkvoorbereider/calculator komt.

Wat wij bieden

 • Om te beginnen kom je natuurlijk fulltime bij ons te werken en krijg je na goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd;
 • Je komt te werken bij een klein informeel bedrijf met een gezellige Brabantse mentaliteit;
 • Vast werk op ons kantoor in Breda maar je kunt wel veel de weg op gaan om de projecten te bezoeken;
 • We bieden je een prima salaris en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om een bedrijfsauto mee te nemen voor je bezoeken;
 • Gemiddeld hebben we 2 a 3 keer per jaar een gezellig uitje met het bedrijf zoals een avondje bowlen en een kerstborrel;
 • Volop ruimte om jouw ideeën en initiatieven op tafel te gooien en hier iets mee te doen.

Wat wij vragen

 • Ervaring op het gebied van schilderwerk en beglazing;
 • Een opleiding bouwkunde met autocad ervaring is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden en ervaring met het werken d.m.v. RGS
 • Je bent bekend met het uitvoeren en de techniek van keuringen op het gebied van schilderwerk;

Je woont in de regio tussen Roosendaal, Waalwijk en Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klant in van origine een schildersbedrijf afkomstig uit Etten-Leur. In de loop der jaar hebben zij zich ontwikkeld van een schildersbedrijf naar een allround partner op het gebied van vastgoedonderhoud. Deze ontwikkeling vond plaats omdat hun samenwerkende partners (woning corporaties) liever met één bedrijf voor al het onderhoud werkt dan met allerlei verschillende bedrijven. Vandaar dat zij zichzelf zijn door gaan ontwikkelen. Het is een familiebedrijf waar de zoon van de oprichter samen met zijn vrouw nog steeds de scepter zwaait.

Solliciteren

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en uiteraard een tweede gesprek en wellicht een arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent